ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Τίμησε τους φιλάθλους της που πέθαναν από κορονοϊό και το 97ο θύμα του Χίλσμπορο

Φίλαθλοι της Λίβερπουλ αφήνουν ανθοδέσμες έξω απ' το "Άνφιλντ", έπειτα από την τραγωδία στο "Χίλσμπορο" που εν τέλει κόστισε συνολικά τη ζωή σε 96 ανθρώπους | Δευτέρα 17 Απριλίου 1989
Φίλαθλοι της Λίβερπουλ αφήνουν ανθοδέσμες έξω απ' το "Άνφιλντ", έπειτα από την τραγωδία στο "Χίλσμπορο" που εν τέλει κόστισε συνολικά τη ζωή σε 96 ανθρώπους | Δευτέρα 17 Απριλίου 1989 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια θα προχωρήσει η Έβερτον, τίμησε τους φιλάθλους της, οι οποίοι πέθαναν από κορονοϊό, αλλά και στον φίλο της Λίβερπουλ, Άντριου Ντέβιν, ο οποίος είναι το 97ο θύμα του Χίλσμπορο.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Έβερτον στην αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον για την πρώτη αγωνιστική της Premier League, καθώς τίμησε τους φιλάθλους της οι οποίοι πέθαναν από την κορονοϊό.

Μαζί με αυτούς ωστόσο τίμησε τον Άντριου Ντέβιν, το 97ο θύμα του Χίλσμπορο στις σημερινές (14/08) εκδηλώσεις της, σε αλληλεγγύη με τις οικογένειες του Χίλσμπορο.

Ο Ντέβιν πέθανε στις 29 Ιουλίου του 2021, 32 χρονιά μετά τον επεισοδιακό τελικό, σε ηλικία 55 ετών. Ο άτυχος φίλαθλος της Λίβερπουλ αποκόμισε αναπηρία και ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι μετά τον τελικό και εξαιτίας της αναπηρίας του, άφησε την τελευταία του πνοή.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ