ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Τα "άκουσε" για τα καλά ο Ντιν από τους φιλάθλους

Έβερτον: Τα "άκουσε" για τα καλά ο Ντιν από τους φιλάθλους
ALEX PANTLING/POOL VIA AP

Ο αμυντικός της Έβερτον, Λούκας Ντιν, δέχθηκε τα "πυρά" των φιλάθλων, μετά το "άσχημο" αστείο του στο Instagram σχετικά με το επικίνδυνο μαρκάρισμα του Ρισάρλιζον στον μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ, Τιάγκο Αλκανταρά.

Επεισοδιακό θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ. Αν και Έβερτον-Λίβερπουλ το Σάββατο (17/10) αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2), οι Κόκκινοι έφυγαν από το Γκούντισον Παρκ, έχοντας εξασφαλίσει δύο τραυματισμούς, με τον 27χρονο αμυντικό των Ζαχαρωτών, Λούκας Ντιν, να διακωμωδεί με λάθος τρόπο τη μία περίπτωση.

Σε αντίθεση με τον Βιρτζίλ Φαν Ντάικ, ο οποίος μετά το σκληρό μαρκάρισμα του γκολκίπερ των Ζαχαρωτών, Τζόρνταν Πίκφορντ, υπέστη ρήξη χιαστού και θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, ο Τιάγκο Αλκαντρά στάθηκε πιο τύχερος.

Συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός των Κόκκινων δέχθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης σκληρό μαρκάρισμα από τον Ρισάρλιζον -ο οποίος είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα-, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο και να χάσει την πρεμιέρα του Champions League. Ο Ντιν ανέβασε τη Δευτέρα (19/10) μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία διακωμωδεί την αποβολή του συμπαίκτη του.

Στην εικόνα, που ανάρτησε, φαίνεται να βγάζει την κόκκινη κάρτα από την τσέπη του διαιτητή, όση ώρα εκείνος ασχολούταν με το συμβάν, γράφοντας:

Έβερτον: Τα "άκουσε" για τα καλά ο Ντιν από τους φιλάθλους

"Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο".

Ωστόσο, οι φίλοι της Έβερτον δεν του συγχώρησαν αυτό το αστείο για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το οποίο θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί ακόμα χειρότερα, και οι περισσότεροι από αυτούς αντέδρασαν. Μερικά από τα σχόλια ήταν:

"Σοβαρά, αστειεύεσαι για τον συμπαίκτη σου που σχεδόν έσπασε το πόδι κάποιου άλλου; Ντροπιαστικό".

"Ο Ντιν βλέπει την αστεία πλευρά του Ρισάρλιζον να σπάει σχεδόν το πόδι κάποιου. Αριστοκρατικό!".

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ