ΕΒΕΡΤΟΝ

Ο Πίκφορντ προσέλαβε σωματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ στον αγώνα της Έβερτον με την Σαουθάμπτον
Ο Τζόρνταν Πίκφορντ AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN, POOL)

Ο τερματοφύλακας της Έβερτον, Τζόρνταν Πίκφορντ, προσέλαβε προσωπική προστασία μετά τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του, εξαιτίας του τραυματισμού που προκάλεσε στον Βιρτζίλ Φαν Ντάικ στο ντέρμπι Έβερτον - Λίβερπουλ.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πάνω από 10 ημέρες από το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, στο οποίο Έβερτον και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες (17/10, 2-2), εξακολουθεί να "παίζεται" το τρίτο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, ο τραυματισμός του στόπερ των Κόκκινων, Βιρτζίλ Φαν Ντάικ, ελέω του σκληρού μαρκαρίσματός που δέχθηκε από τον γκολκίπερ των Ζαχαρωτών, Τζόρνταν Πίκφορντ, προκάλεσε "θύελλα" αντιδράσεων, με τον Άγγλο τερματοφύλακα, αν και απέφυγε εντός αγωνιστικού χώρου την τιμωρία, να δέχεται εκτός γηπέδου απειλές για τη ζωή του.

Έτσι, ο 26χρονος γκολκίπερ αναγκάστηκε για να έχει το "κεφάλι του ήσυχο" να προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια για να προστατέψει τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένειά του.

Θυμίζουμε ότι ο Ολλανδός αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστού στο γόνατο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με τις ιατρικές εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι μπορεί να μείνει εκτός δράσης την υπόλοιπη σεζόν.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ