ΕΒΕΡΤΟΝ

Εβέρτον: Ο Περέιρα ταξιδεύει στην Αγγλία για να συζητήσει με τους διοικούντες

Ο Βίτορ Περέιρα δίνει οδηγίες στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Γαλατάσαραϊ | 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Βίτορ Περέιρα δίνει οδηγίες στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Γαλατάσαραϊ | 21 Νοεμβρίου 2021 AP IMAGES

Ο Βίτορ Περέιρα θα ταξιδέψει στην Αγγλία εντός της ημέρας (24/01), προκειμένου να διαπραγματευτεί κατ' ιδίαν με τους διοικούντες της Έβερτον, το συμβόλαιό του αλλά και όλες τις λεπτομέρειες, πριν οι δύο πλευρές προχωρήσουν σε συμφωνία.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Έβερτον και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Πορτογάλος τεχνικός θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να συζητήσει με τους διοικούντες.

Ο Ρομάνο αναφέρει ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα στους όρους του συμβολαίου, ούτε στους άμεσους συνεργάτες του αλλά και τις λοιπές λεπτομέρειες προκειμένου να υπάρχει μια οριστική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις.

Μέχρι πρόσφατα ο Βίτορ Περέιρα ήταν στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε (δεύτερη θητεία), την οποία καθοδήγησε για 25 παιχνίδια. Στον ερυθρόλευκο πάγκο, κάθισε από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Ιούλιο του 2015, πανηγύριζοντας την κατάκτηση του νταμπλ.

Από τους Τούρκους δεν έφυγε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, καθώς τερμάτισε τρίτη στον όμιλο του Europa League, με τον Ολυμπιακό να τερματίζει δεύτερος, ήταν χαμηλά στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και με τον Πέλκα.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ