ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Ο Καναβάρο προστέθηκε στους υποψήφιους για τη θέση του προπονητή

Ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Φάμπιο Καναβάρο
Ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Φάμπιο Καναβάρο @2017 PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Η μικρή λίστα των υποψηφίων προπονητών για τη θέση του αντικαταστάτη του Ράφα Μπενίτεθ απέκτησε ένα νέο μέλος, με το όνομα του Φάμπιο Καναβάρο να προστίθεται εσχάτως δίπλα σε αυτά των Γουέιν Ρούνεϊ και Φρανκ Λάμπαρντ.

Η Έβερτον ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης πως ο Ντάνκαν Φέργκιουσον θα αναλάβει το ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή για τους προσεχείς αγώνες της (για δεύτερη φορά θα έχει το συγκεκριμένο ρόλο), όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει σταματήσει την προσπάθεια για την ανέρευση του αντί-Μπενίτεθ που θα είναι μόνιμος στον πάγκο.

Η συγκεκριμένη ατζέντα των ζαχαρωτών είναι πολύ μικρή ως τώρα και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από το Νησί, το τελευταίο όνομα που μπήκε σε αυτήν και προστέθηκε στο δίδυμο Γουέιν Ρούνεϊ - Φρανκ Λάμπαρντ, είναι ο Φάμπιο Καναβάρο.

Ο λόγος για τον άλλοτε κάτοχο της Χρυσής Μπάλας (2006) και παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική Ιταλίας ως ποδοσφαιριστή, που τα τελευταία χρόνια βγάζει το ψωμί του ως προπονητής, όχι όμως στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, από το 2014 και έπειτα, ο Καναβάρο έχει εμπλουτίσει τις προπονητικές του εμπειρίες εργαζόμενος στην Κίνα, στο Ντουμπάι και στην Σαουδική Αραβία, με τους μπλε του Λίβερπουλ να έχουν έρθει ήδη σε επαφή μαζί του για να τους δώσει συνέντευξη για το ρόλο του προπονητή.

Υπενθυμίζεται πως στη λίστα της Έβερτον είχαν βρεθεί και οι Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Νίκο Κόβατς, που όμως φαίνεται πως έχουν χάσει αμφότεροι πολύτιμο έδαφος στην κούρσα της διαδοχής του Ράφα Μπενίτεθ, που αποχαιρέτησε το "Γκούντισον" το απόγευμα της Κυριακής κατόπιν απόφασης του αγγλικού συλλόγου.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ