ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Ο Φαν ντε Μπεκ είναι ο μεγάλος στόχος των "ζαχαρωτών" για τον Γενάρη

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ πληρώνεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κάθεται
Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ πληρώνεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κάθεται Ⓒ 2021 RICHARD HEATHCOTE/ ASSOCIATED PRESS

Ο Φαν ντε Μπεκ έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς παίζει ελάχιστα και η Έβερτον είναι έτοιμη να τον διεκδικήσει τον προσεχή Ιανουάριο.

Έτοιμος να κουνήσει μαντήλι και να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ, αφού είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την στάση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ απέναντί του. Ο Ολλανδός δεν βρίσκεται στα πλάνο του κόουτς των "κόκκινων διαβόλων" και ο χρόνος συμμετοχής του είναι ελάχιστος, μετρώντας τρεις συμμετοχές και συνολικά 141 λεπτά φέτος.

Έτσι, έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα, αφού δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση. Μάλιστα, του ξεκαθάρισε ότι θέλει να φύγει τον Ιανουάριο και ήδη αρκετοί σύλλογοι έχουν βάλει τον Ολλανδό στη λίστα τους. Φυσικά, μένει να δούμε τι γνώμη έχει για αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία έδωσε 40 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ για να τον αποκτήσει τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο Φαν Ντε Μπεκ είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Εβερτον για τον Ιανουάριο. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Λίβερπουλ, Μαρσέλ Μπραντς, επιβεβαίωσε πως το καλοκαίρι ζήτησε τον Ολλανδό μέσο από τη Γιουνάιτεντ και τόνισε πως τον Γενάρη θα επιστρέψει για να διεκδικήσει τα δικαιώματα του. Οι μέρες του στο Ολντ Τράφορντ είναι λίγες και δεν αποκλείεται το Λίβερπουλ να είναι το νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ