PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Νόριτς 2-0: Παραμένουν χωρίς βαθμό τα "καναρίνια" των Τζόλη - Γιαννούλη

Ο Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Έβερτον
Ο Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Έβερτον © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Έβερτον επικράτησε της Νόριτς με 2-0, χάρη στα γκολ των Τάουνσεντ από την άσπρη βούλα και Ντουκουρέ. Πέρασαν ως αλλαγή οι Τζόλης, Γιαννούλης, με τα "καναρίνια" να παραμένουν χωρίς βαθμό.

Η Νόριτς γνώρισε μια ακόμα ήττα από την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ για την έκτη αγωνιστική της Premier League, με τα ζαχαρωτά να επικρατούν με 2-0. Ο Φάρκε χρησιμοποίησε τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, καθώς πέρασε τον Τζόλη στο 69ο λεπτό, αντί του Νόρμαν και τον Γιαννούλη αντί του Μπράντον Γουίλιαμς στο 86ο λεπτό.

Οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 29ο λεπτό. Ο Κάμπακ έκανε μαρκάρισμα στον Άλαν και αφού εξετάστηκε η φάση στο VAR, ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τάουνσεντ, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Φάρκε μπήκαν πιο δυνατά και είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Αντίθετα η Έβερτον ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ντουκουρέ, έπειτα από ασίστ του Ντεμάραϊ Γκρέι.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Νόριτς έμεινε ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς παραμένει χωρίς βαθμό, έπειτα από έξι αγωνιστικές.

Στα άλλα παιχνίδια, η Λέστερ έμεινε στο 2-2 με την Μπένλι και έχει επτά βαθμούς έπειτα από έξι αγωνιστικές. Η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Λιντς με 2-1 στο Έλαντ Ρόουντ, ενώ Γουότφορντ και Νιούκαστλ έμειναν στο 1-1.

Έβερτον: Πίκφορντ, Γκόντφρι, Μίνα, Κιν, Ντιν, Τάουνσεντ (76' Γκόρντον), Ντουκουρέ, Αλάν, Ιβόμπι (89' Ντομπίν), Γκρέι (83' Ντέιβις), Ροντόν

Νόριτς: Κρουλ, Ααρόνς, Καμπάκ (69' Ρασίτσα), Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Γουίλιαμς (86' Γιαννούλης), Λες - Μελού, Νόρμαν (69' Τζόλης), ΜακΛιν, Σαργκέντ, Πούκι

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Premier League

Τα highlights της αγωνιστικής

Λέστερ - Μπέρνλι 2-2

Λιντς - Γουέστ Χαμ 1-2

Γουότφορντ - Νιούκαστλ 1-1

Η βαθμολογία της Premier League


TAGS PREMIER LEAGUE THE PREMIER GREEKS ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΟΡΙΤΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ