ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Έβερτον - Μπόρχαμ: Οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στο Γκούντισον με σημαίες της Ουκρανίας

Ο Βιτάλι Μικολένκο με τη σημαία της Ουκρανίας γύρω από το σώμα του πριν από την έναρξη του Έβερτον - Μπόρχαμ
Ο Βιτάλι Μικολένκο με τη σημαία της Ουκρανίας γύρω από το σώμα του πριν από την έναρξη του Έβερτον - Μπόρχαμ @2022 JON SUPER/AP IMAGES/AP IMAGES

Έβερτον και Μπόρχαμ έστειλεν βροντερό μήνυμα υπέρ της Ουκρανίας και κατά του πολέμου που ξέσπασε στα εδάφη της μετά από τη ρωσική εισβολή, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο του Γκούντισον κρατώντας ουκρανικές σημαίες.

Η Έβερτον ήταν μία από τις πρώτες ομάδες της Premier League που θέλησαν να δείξουν την απόλυτη συμπαράστασή τους προς την Ουκρανία, διακόπτοντας κάθε συνεργασία με χορηγό από την Ρωσία, αμέσως μετά την εισβολή των Ρώσων στα εδάφη της γειτονικής τους χώρας και το βράδυ της Πέμπτης (3/3) στάλθηκε ένα ακόμα μήνυμα συμπαράστασης από τους μπλε του Λίβερπουλ.

Αρχηγός τους στο νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου με την Μπόρχαμ για τη φάση των 16 ήταν ο Ουκρανός αριστερός μπακ Βιτάλι Μικολένκο, ενώ πριν από την έναρξη του ματς στήθηκε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στο χορτάρι.

Αφενός γιατί όλοι οι παίκτες εμφανίστηκαν κρατώντας σημαίες της Ουκρανίας και αφετέρου γιατί την ώρα που παρατάχτηκαν στη σέντρα, ακουγόταν από τα μεγάφωνα οι ήχοι του "Imagine", ενός υπέροχου τραγουδιού ταυτισμένου με την ειρήνη και ενάντια στον πόλεμο.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ