PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Μπέρνλι 3-1: Τριάρα με ανατροπή σε διάστημα έξι λεπτών για τα "ζαχαρωτά"

Ο Μάικλ Κιν και ο Μπεν Γκόντφρι πανηγυρίζουν τέρμα του πρώτου σε παιχνίδι της Έβερτον
Ο Μάικλ Κιν και ο Μπεν Γκόντφρι πανηγυρίζουν τέρμα του πρώτου σε παιχνίδι της Έβερτον © 2021 PAUL ELLIS / POOL AFP / AP IMAGES

Η Έβερτον επικράτησε της Μπέρνλι με 3-1, πετυχαίνοντας το με ανατροπή σε διάστημα έξι λεπτών, χάρη στα τέρματα των Κιν, Τάουνσεντ και Γκούντμουνσον.

Η Έβερτον υποδέχθηκε την Μπέρνλι στο Γκούντισον Παρκ για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League, με τα ζαχαρωτά να επικρατούν με 3-1, πετυχαίνοντας ολική ανατροπή σε διάστημα έξι λεπτών.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, καθώς ήλεγχαν πλήρως τον αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη κατάσταση στην αντίπαλη εστία, με εξαίρεση το σουτ του Μι στο 20ο λεπτό.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής άνοιξε το σκορ για τους "Clarets" με κεφαλιά, έπειτα από συστημένη μπαλιά του Γκούντμουνσον.

Οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ έβγαλαν αντίδραση και η απάντησή τους ήταν άμεση. Αρχικά ισοφάρισαν με τον Κιν στο 60' (και αυτός με το κεφάλι), έπειτα από σέντρα του Τάουνσεντ, με τον Νικ Πόουπ να μην μπορεί να αντιδράσει.

Πέντε λεπτά μετά ο 30χρονος Άγγλοες μέσος άλλαξε ρόλο και από δημιουργός έγινε σκόρερ, με τον Ντουκουρέ να τον τροφοδοτεί. Οι παίκτες του Σον Ντάις έδειχναν να τα έχουν χαμένα. Αμέσως μετά τη σέντρα έχασαν την μπάλα στην περιοχή των ζαχαρατών, οι οποίοι έφυγαν στην αντεπίθεση.

Ο Ντουκουρέ έκανε μια καταπληκτική κάθετη μπαλιά στον Γκρέι, αυτός βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 3-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η Έβερτον ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς έχει 10 βαθμούς, όσους έχουν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ. Αντίθετα η Μπέρνλι είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μόλις έναν βαθμό.

Έβερτον: Πίκφορντ, Μίνα, Κιν, Γκόντφρι (61' Αντρέ Γκόμες), Κόουλμαν, Άλαν, Ντουκουρέ, Ντιν, Τάουνσεντ, Γκρέι (87' Ιβόμπι), Ριτσάρλισον (81' Ριτσάρλισον)

Μπέρνλι: Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλρο, Γκούντμουντσον (76' Λένον), Μπράουνχιλ, Γουέστογουντ, ΜακΝιλ, Γουντ (86' Τζέι Ροντρίγκες), Μπαρνς (76' Βίντρα).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Τα highlights της αγωνιστικής:

Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ 3-0

Άρσεναλ - Νόριτς 1-0

Μπρέντφορντ - Μπράιτον 0-1

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ 4-1

Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ 0-0

Γουότφορντ - Γουλβς 0-2

Τσέλσι - Άστον Βίλα 3-0

Λιντς - Λίβερπουλ 0-3

Η βαθμολογία της Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ