ΑΓΓΛΙΑ

Έβερτον - Λιντς 0-1: Απέδρασε με τον Ραφίνια

Ο Ραφίνια πανηγυρίζει με τη φανέλα της Λιντς το νικητήριο γκολ του κόντρα στην Έβερτον για την Premier League
Ο Ραφίνια πανηγυρίζει με τη φανέλα της Λιντς το νικητήριο γκολ του κόντρα στην Έβερτον για την Premier League PETER POWELL/POOL VIA AP

Η Λιντς κατάφερε να πάρει το διπλό στο Γκούντισον Παρκ επικρατώντας 1-0 της Έβερτον χάρη στο γκολ του Ραφίνια στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης για την 10η αγωνιστική της Premier League.

Σε ένα ανοιχτό ματς με πολλές φάσεις, η Λιντς κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Γκούντισον Παρκ. Η ομάδα του Μπιέλσα επικράτησε με σκορ 0-1 της Έβερτον και τον Ραφίνια να δίνει την λύση στο 79ο λεπτό. Με αυτόν τον τρόπο, η Λιντς φτάνει τους 14 πόντους και ανέβηκε στην 11η θέση της Premier League. Παρέμειναν στους 16 πόντους και στην 6η θέση τα ζαχαρωτά.

Το παιχνίδι από το ξεκίνημά του είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά έλειπε το γκολ από το πρώτο μέρος. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτό με τους Πίκφορντ και Μεσλιέ να χρειάζεται να παρέμβουν σε αρκετές στιγμές του παιχνιδιού.

Στο 24ο λεπτό ο Χάμες Ροντρίγκες κατάφερε να βρει δίχτυα, έπειτα από σέντρα του Ρισάρλιζον, με ωραίο μάλιστα τρόπο. Ωστόσο, ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε ποτέ.

Στο 45ο λεπτό η Λιντς έφτασε κοντά στο γκολ με τον Χάρισον να σημαδεύει το δοκάρι, το οποίο στάθηκε σωτήριο για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες συνέχισαν να παράγουν φάσεις. Στο 66' ακυρώθηκε ακόμη ένα γκολ, αυτή τη φορά για την Λιντς, καθώς ο Αλιόσκι που έβγαλε σέντρα στον Μπάμφορντ ήταν εκτεθειμένος.

Τελικά τη λύση βρήκε ο Ραφίνια για την Λιντς. Στο 79ο λεπτό o 23χρονος Βραζιλιάνος πραγματοποίησε ένα μακρινό σουτ έξω από την περιοχή νικώντας με αυτό τον τρόπο τον Πίκφορντ.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Γκόντφρι, Κιν, Χόλγκεϊτ (82' Μπερνάρντ), Ντέιβις (61' Ντελφ), Ντουκουρέ, Άλαν, Ιγουόμπι (67' Γκόμες), Χάμες Ροντρίγκες, Κάλβερτ-Λιούιν, Ρισάρλιζον

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Έιλινγκ, Κοχ, Κούπερ, Ντάλας, Φίλιπς, Ραφίνια (85' Ποβέντα), Κλιτς, Χάρισον (89' Χάρισον), Αλιόσκι, Μπάμφορντ (89' Ροντρίγκο)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ 0-2 (88' Γουίλσον, 89' Ζοέλιντον)

Σαββάτο 28 Νοεμβρίου

Μπράιτον - Λίβερπουλ 1-1 (90+3' πεν. Γκρος / 60' Ζότα)

Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι 5-0 (6' 22' 69' Μαχρέζ, 41' Μεντί, 66' Τόρες)

Έβερτον - Λιντς 0-1 (79' Ραφίνια)

Γουέστ Μπρομ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00)

Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)

Τσέλσι - Τότεναμ (18:30)

Άρσεναλ - Γουλβς (21:15)

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Λέστερ - Φούλαμ (19:30)

Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα (22:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ