PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 3-2: Απίθανη ανατροπή και παραμονή στην Premier League

Ο Μάικλ Κιν της Έβερτον πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League 2021-2022 στο "Γκούντισον Παρκ", Λίβερπουλ | Πέμπτη 19 Μαΐου 2022
Ο Μάικλ Κιν της Έβερτον πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League 2021-2022 στο "Γκούντισον Παρκ", Λίβερπουλ | Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Έβερτον βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ από μία αδιάφορη Κρίσταλ Πάλας, όμως έφερε τα πάνω κάτω στο 2ο ημίχρονο και με τη νίκη 3-2 σε εξ αναβολή αγώνα εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League.

Η Έβερτον βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε ένα ημίχρονο και τελικά έφτασε στη νίκη 3-2 επί της Κρίσταλ Πάλας σε εξ αναβολής παιχνίδι της Premier League, με συνέπεια να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και αδιάφοροι, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με γκολ των Ζαν Φιλίπ Ματετά και Ζορντάν Αγιού στο 1ο μέρος, με συνέπεια ορισμένοι φίλαθλοι των "ζαχαρωτών" να ξεσπάσουν και να αποδοκιμάσουν την ομάδα, η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Το 2ο μέρος άρχισε με ένα όμορφη γκολ του Μάικλ Κιν στο 54' και με κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ του Ρισάρλιζον στο 75' προκάλεσε έκρηξη στην κερκίδα και είσοδο ορισμένων οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ντόμινικ Κάλβερτ Λιούιν στο 85' να ολοκληρώνει την ανατροπή και να διατηρεί την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ για ακόμα μια σεζόν στην κατηγορία. Το αποτέλεσμα ήταν να μπουν ακόμη περισσότεροι οπαδοί στο χορτάρι για να πανηγυρίσουν, ακόμα και πριν τελειώσει ο αγώνας.

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 38ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΒΕΡΤΟΝ ΤΣΕΛΣΙ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ