EUROPEAN SUPER LEAGUE

European Super League: Ο Ποντένσε έκανε κριτική και αποθεώθηκε από Φερνάντες και Κανσέλο

Ο Ντανιέλ Ποντένσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς του Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
Ο Ντανιέλ Ποντένσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς του Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντανιέλ Ποντένσε εμφανίστηκε δηκτικός απέναντι στην European Super League με ένα ποστάρισμα που είχε άρωμα από Ολυμπιακό και Champions League και γνώρισε την αποθέωση από τους Μπρούνο Φερνάντες και Ζοάο Κανσέλο.

Η γέννηση της European Super League έφερε έκρηξη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και απειλεί να χωρίσει στα δύο τον βασιλιά των σπορ εν μέσω πανδημίας και το γεγονός αυτό έχει κάνει τους φιλάθλους σε όλο τον πλανήτη να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Αν υπάρχουν πάντως κάποιοι που ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο τότε σίγουρα είναι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που για μία ακόμα φορά βλέπουν πως αποτελούν τον τελευταίο τροχό της αμάξης και την τελευταία τρύπα στον ζουρνά, με τη γνώμη τους να μοιάζει ασήμαντη για τους παράγοντες που αποφασίζουν για αυτούς... χωρίς αυτούς.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας ορισμένες θέσεις παικτών μέσω των social media και ένας από αυτούς έχει αφήσει τη σφραγίδα του και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον νυν μεσοεπιθετικό της Γουλβς και μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο να πετάει το γάντι στους ανθρώπους που οραματίστηκαν τη δημιουργία του νέου φορέα με σκοπό την απόσχιση 15+5 ομάδων από το Champions League και την αγκαλιά της UEFA.

Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΘΥΜΙΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Το έκανε μάλιστα με έναν τρόπο που έφερε θύμησες από Ολυμπιακό, με τον βραχύσωμο εξτρέμ να δημοσιεύει φωτογραφία του με την ερυθρόλευκη φανέλα από αγώνα με την Τότεναμ στους ομίλους του Champions League, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, συνοδεύοντάς την με το εξής χαρακτηριστικό μήνυμα:

"Η μπάλα. Ο ύμνος. Το όνειρο. Το βολέ του Ζιντάν... Το σόλο του Κακά... Η Λίβερπουλ στην Αθήνα... Ο Όλε στην Βαρκελώνη... Ο Κρις (Κριστιάνο) και ο Ζέεντορφ. Υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία δεν μπορούμε πραγματικά να πληρώσουμε".

Το μήνυμά του μάλιστα αυτό είχε τεράστια απήχηση αν αναλογιστεί κανείς πως δύο συμπατριώτες του, που αγωνίζονται σε κλαμπ που συνιστούν ιδρυτικά μέλη της European Super League, δεν δίστασαν να τον συγχαρούν για την ανάρτησή του.

"Τεράστιος", έγραψε ο επιτελικός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, που αναδημοσίευσε μάλιστα τη φωτογραφία του Ποντένσε γράφοντας: "Τα όνειρα δεν αγοράζονται". Η ίδια φωτογραφία ανέβηκε και από τον μεσοαμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Ζοάο Κανσέλο, με τον συμπατριώτη του παίκτη της Γουλβς να του αφιερώνει ένα χειροκρότημα μέσω Instagram με το ακόλουθο σχόλιο: "Δικό μου παιδί".

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Θέμης Καίσαρης συζήτησαν για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΛΒΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ