UEFA

European Super League: Μέλη της UEFA ζήτησαν έναν χρόνο αποκλεισμό ως τιμωρία σε Ρεάλ και Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Πόρτο στο Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Πόρτο στο Champions League @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η επιλογή των Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να πρωτοσταστήσουν στην ίδρυση της European Super League ίσως φέρει βαριές επιπτώσεις, με μέλη της UEFA να ζητούν τον αποκλεισμό των δύο ομάδων για έναν χρόνο από τα Κύπελλα Ευρώπης.

Η δράση φέρνει αντίδραση που πολλές φορές είναι πιο ισχυρή! Μπορεί οι 12 ομάδες που ίδρυσαν την European Super League και έφεραν αναστάτωση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο να έκαναν πίσω και να μην προχώρησαν στην απειλή τους για δημιουργίας κλειστής ποδοσφαιρικής λίγκας, ωστόσο τώρα δεν αποκλείεται να υποστούν κυρώσεις, ως συνέπεια των επιλογών τους.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η UEFA αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο που αφορά την Super League και τους 12 επαναστάτες και υπάρχουν φωνές που ζητούν αυστηρές ποινές.

Όπως αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Τανκρέντι Παλμέρι "αρκετά μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA που είναι τώρα σε εξέλιξη πιέζουν για έναν χρόνο τιμωρίας από τα Κύπελλα Ευρώπης σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους".

Με τον ίδιο δημοσιογράφο να προσθέτει πως "φαίνεται να κυριαρχεί η άποψη για μία πιο σοφτ τιμωρία", την ίδια ώρα που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιθυμία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να μην επιβάλλει ποινές στις 12 ομάδες που δημιούργησαν την European Super League σε μία προσπάθεια για αποκλιμάκωση της έντασης και δημιουργία κλίματος ενότητας από εδώ και πέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS UEFA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ