EUROPEAN SUPER LEAGUE

European Super League: Αποχώρησε η Ίντερ, έτοιμη και η Μίλαν

Inter Milan's Romelu Lukaku, right, celebrates with his teammate Lautaro Martinez after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Genoa at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 28, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Romelu Lukaku, right, celebrates with his teammate Lautaro Martinez after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Genoa at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 28, 2021. (AP Photo/Luca Bruno) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ούτε η Ίντερ θα συμμετάσχει στη European Super League, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει και η συμπολίτισσα, Μίλαν.

Το εγχείρημα της European Super League καταρρέει σαν χάρτινος πύργος και η μια μετά την άλλη οι ομάδες ανακοινώνουν ότι τελικά δεν θα συμμετάσχουν, βλέποντας και τις πολλές αντιδράσεις που έχουν υπάρξει το τελευταίο 48ωρο.

Αφού πρώτα και οι έξι αγγλικές ομάδες αποφάσισαν να αποχωρήσουν, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ESL, η οποία τονίζει πως το πρότζεκτ βρίσκεται υπό διαμόρφωση μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Φυσικά, θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις, με την Ίντερ να έχει ήδη πάρει την απόφαση να απέχει, όπως ανέφερε ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να πράξει και η συμπολίτισσα Μίλαν. Οι δυο ομάδες του Μιλάνου αντιλαμβάνονται πως το πρότζεκτ αποδεικνύεται σε φιάσκο και αναμένονται απλά οι ανακοινώσεις τους.

Φυσικά, ενδιαφέρον θα έχει η στάση που θα κρατήσει η Γιουβέντους, με τον Αντρέα Ανιέλι να είναι πρωτοστάτης σε όλη αυτή την προσπάθεια μαζί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ διέψευσε τα σενάρια ότι προτίθεται να παραιτηθεί από την προεδρία της 'Βέκια Σινιόρα".

@ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ