EUROPEAN SUPER LEAGUE

European Super League: Ίντερ και Ατλέτικο ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ και η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποσυρθούν από την European Super League. Τι αναφέρουν οι δύο σύλλογοι.

Με σχεδόν ταυτόχρονες ανακοινώσεις τους τόσο η Ίντερ όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από την European Super League.

Για τους νερατζούρι ήταν γνωστό από τα ξημερώματα ότι θα αποσυρθούν, αλλά πλέον έγινε και επίσημο μέσα από ανακοίνωση του συλλόγου.

"Η Ίντερ επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος δεν είναι πλέον μέρος του πρότζεκτ της Super League. Είμαστε πάντα δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους οπαδούς μας την καλύτερη ποδοσφαιρική εμπειρία. Η καινοτομία αποτελεί μέρος του DNA μας από την ίδρυσή μας. Η δέσμευσή μας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη για τη βελτίωση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας δεν θα αλλάξει ποτέ.

Η Ίντερ πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο, όπως και οποιοσδήποτε τομέας δραστηριότητας, θα πρέπει να ενδιαφέρεται να βελτιώνει συνεχώς τους αγώνες του, προκειμένου να συνεχίσει να ενθουσιάζει τους οπαδούς όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, σε ένα πλαίσιο οικονομικής βιωσιμότητας" αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

Από την πλευρά της η Ατλέτικο έγινε και επίσημα η πρώτη ισπανική ομάδα που αποχωρεί. Στην ανακοίνωσή τους οι ροχιμπλάνκος αναφέρουν μεταξύ άλλων: "Η διοίκηση της Ατλέτικο μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της το πρωί της Τετάρτης αποφάσισε επίσημα να επικοινωνήσει με την ESL και τις άλλες ομάδες της για να ενημερώσει στην αποχώρησή της από το πρότζεκτ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την απόφασή να εισχωρήσει στο πρότζεκτ την περασμένη Δευτέρα λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα τα οποία όμως δεν ισχύουν πια σήμερα"

Παράλληλα τονίζει πως τόσο ο Σιμεόνε όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν ενημερωθεί για τις σχετικές εξελίξεις.

Ακούστε τον Ζοσιμάρ του Θέμη Καίσαρης για το μέγα θέμα της European Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το μεγάλο φιάσκο της European Super League

Ο Ντάνιελ Τέιλορ του Athletic και Φιλίπ Οκλέρ του France Football στο SPORT 24 για την ESL: "Κίνηση ορισμένη από την απελπισία"

Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ για την ESL: "Ζητώ συγγνώμη από τον Κλοπ και τον κόσμο"

Η European Super League διαλύθηκε και ο Ανιέλι εξηγούσε γιατί θα πετύχει


TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΙΝΤΕΡ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ