EUROPEAN SUPER LEAGUE

European Super League: Η ισπανική κυβέρνηση τάσσεται στο πλευρό της UEFA

Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς με τον Τόνι Κρος στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα
Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς με τον Τόνι Κρος στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η ισπανική κυβέρνηση, μέσω του δικηγόρου του κράτους, έστειλε επιστολή στο δικαστήριο της Ευρωπαικής Ένωσης, στο οποίο έστειλε τους ισχυρισμούς της υπέρ της UEFA και των 55 μελών της.

Μπορεί η εννιά από τις δώδεκα ομάδες να έχουν εγκαταλείψει το εγχείρημα της European Super League, ωστόσο οι τρεις που απέμειναν στο πρότζεκτ (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους) εξακολουθούν να σχεδιάζουν τη νέα λίγκα με κάποιες τροποποιήσεις.

Η ισπανική κυβέρνηση, μέσω του "επίσημου' δικηγόρου του κράτους, έστειλαν επιστολή στο δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με μια λίστα από επιχειρήματα με τα οποία εκφράζουν τη θέση τους υπέρ της UEFA (και των 55 μελών της) και εις βάρος της European Super League, σύμφωνα με το ισπανικό "Cope".

Την ίδια στιγμή, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, όλα τα μέλη της Ένωσης και οι συν αυτώ ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες και τα πρωταθλήματα, ομόφωνα στέκονται και αυτά στο πλευρό της UEFA.

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ LA LIGA SERIE A ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ