ΕΒΕΡΤΟΝ

European Super League: Επίθεση της Έβερτον στους έξι αγγλικούς συλλόγους

O Ρισάρλισον πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες το γκολ της Έβερτον
O Ρισάρλισον πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες το γκολ της Έβερτον 2021 CLIVE BRUNSKILL/ASSOCIATED PRESS

Η Έβερτον εξέδωσε ανακοίνωση για τη δημιουργία της European Super League και επιτίθεται στις έξι αγγλικές ομάδες που αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη νέα διοργάνωση.

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση των 12 συλλόγων που πρωτοστατούν στη δημιουργία της European Super League, έξι εκ των οποίων είναι αγγλικές. Η Έβερτον δεν έμεινε χωρίς αντίδραση, βγάζοντας μια επιθετική ανακοίνωση κατά των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Τότεναμ, που συνυπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των "ζαχαρωτών":

"Η Έβερτον είναι λυπημένη και απογοητευμένη, βλέποντας τις προτάσεις για ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα που προωθούνται από έξι κλαμπ. Έξι σύλλογοι που ενεργούν αποκλειστικά για τα συμφέροντά τους. Έξι κλαμπ που αμαυρώνουν την φήμη του πρωταθλήματος μας και του παιχνιδιού. Έξι σύλλογοι που θεωρούν δεδομένη την πλειονότητα των οπαδών ποδοσφαίρου στην χώρα μας και όχι μόνο.

Σε αυτήν την περίοδο εθνικής και διεθνούς κρίσης - και καθοριστικής στιγμής για το παιχνίδι μας - οι σύλλογοι θα πρέπει να εργάζονται σε συνεργασία με τα ιδανικά του παιχνιδιού μας και τους υποστηρικτές του. Αντ' αυτού, αυτοί οι σύλλογοι συνωμοτούν κρυφά για να ξεφύγουν από την πυραμίδα ποδοσφαίρου που τους έχει εξυπηρετήσει τόσο καλά. Αυτή η τρομακτική αλαζονεία δεν είναι πουθενά επιθυμητή στο ποδόσφαιρο, εκτός από τους συλλόγους που έχουν εκπονήσει αυτό το σχέδιο".

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Θέμης Καίσαρης συζήτησαν για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο:

2021 Clive Brunskill/Associated Press

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ