ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League: Φενέρμπαχτσε και Αστάνα πήραν τα τρίποντα και "βλέπουν" πρόκριση στα νοκ-άουτ

Fenerbahce's Michael Frey celebrates after scoring against Anderlecht during the group D Europa League soccer match between Fenerbahce and Anderlecht at the Sukru Saracoglu stadium, in Istanbul, Thursday, Nov. 8, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Fenerbahce's Michael Frey celebrates after scoring against Anderlecht during the group D Europa League soccer match between Fenerbahce and Anderlecht at the Sukru Saracoglu stadium, in Istanbul, Thursday, Nov. 8, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Φενέρμπαχτσε και Αστάνα έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς του Europa League, επικρατώντας εντός έδρας έδρας των Άντερλεχτ και Γιάμπλονετς αντίστοιχα (VIDEOS).

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχτηκε στο "Σουκρού Σαράτσογλου" την ουραγό του 4ου ομίλου του Europa League, Άντερλεχτ, έχοντας το "πρέπει" στο μυαλό της και αυτό αποδείχτηκε το καλύτερο κίνητρο για να πάρει τη νίκη και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης για τους "32" της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και τελικά ανταμείφθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο όπου πανηγύρισαν δις μέσα σε λίγα λεπτά: πρώτα στο 71' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά απά τα αριστερά όπου μπέρδεψε όλους η πορεία της μπάλας πριν καταλήξει στα δίχτυα και ακολούθως στο 74' με πλασέ του Φρέι μέσα από την περιοχή.


Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης έκανε και η Αστάνα η οποία επικράτησε για τον 11ο όμιλο της Γιάμπλονετς και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πέδρο Ενρίκε άνοιξε το σκορ η ομάδα του Καζακστάν στο 18', στο 41' δέχτηκε την ισοφάριση με αυτογκόλ του Ζαγνουντίνοφ , για να έρθει τελικά η λύτρωση στο 88' με τον Ποστνίκοβ.



Photo Credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ