EUROPA LEAGUE

Europa League: Πρωτιά για Γουέστ Χαμ, σπουδαίες νίκες για Γαλατάσαραϊ, Λάτσιο και Λεβερκούζεν

Οι παίκτες της Γουέστ Χαμ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης
Οι παίκτες της Γουέστ Χαμ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης @2021 LISA LEUTNER/AP IMAGES

Η Γουέστ Χαμ έφυγε με το τρίποντο από την Βιέννη κόντρα στην Ραπίντ και μαζί με το εισιτήριο για τους "16" του Europa League ενώ σημαντικές νίκες στη μάχη της πρόκρισης πήραν και οι Γαλατάσαραϊ, Λάτσιο και Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Η Γουέστ Χαμ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στη φετινή Premier League και το πιστοποιεί και στο Europa, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες να περνάει νικηφόρα από την Βιέννη επικρατώντας με 2-0 της Ραπίντ και να εξασφαλίζει όχι μόνο την πρώτη θέση στον 8ο ομιλο του Europa League αλλά και την πρώτη θέση, που της δίνει το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, Ντίναμο Ζάγκρεμπ και Γκενκ έμειναν στο 1-1 στην Κροατία και θα την παλέψουν την τελευταία αγωνιστική για τη 2η θέση του ομίλου που δίνει εισιτήριο για τα μπαράζ.

Στον 5ο όμιλο, μεγάλες κερδισμένες ήταν οι Γαλατάσαραϊ και Λάτσιο, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να επικρατεί με το εντυπωσιακό 4-2 της Μαρσέιγ και εκείνη της Ρώμης με 3-0 στην Μόσχα της Λοκομοτίβ (δύο γκολ ο Ιμόμπιλε), για να πανηγυρίσουν αμφότερες την πρόκριση στην επόμενη φάση.


Αντίστοιχα, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπέτις χαμογέλασαν διάπλατα μετά το φινάλε των αγώνων του 7ου ομίλου, με τις ασπιρίνες να κάμπτουν με 3-2 την αντίσταση της Σέλτικ (σε ένα ματς που είχε δύο ανατροπές) και να φτάνουν στους 13 πόντους και την Μπέτις να κάνει το καθήκον της υποτάσσοντας με 2-0 την Φερεντσβάρος για να βρεθεί στην 2η με 10.

Όλα ανοιχτά στον 6ο όμιλο ενόψει της τελευταίας αγωνιστικές, με τους Ερυθρό Αστέρα (10 βαθμοί), Μπράγκα (9 βαθμοί) και Μίντιλαντ (8 βαθμοί) να είναι και οι τρεις ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης.

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής του 5ου ομίλου:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

Το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής του 7ου ομίλου:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

Το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής του 8ου ομίλου:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ