EUROPA LEAGUE

Europa League: Περίπου 150.000 οπαδοί της Ρέιντζερς και της Άιντραχτ αναμένονται στη Σεβίλλη

Οι οπαδοί της Ρέιντζερς και της Άιντραχτ στην Σεβίλλη για τον τελικό του Europa League
Οι οπαδοί της Ρέιντζερς και της Άιντραχτ στην Σεβίλλη για τον τελικό του Europa League 2022 AP PHOTO/ANGEL FERNANDEZ

Η πόλη της Σεβίλλης αναμένεται να κατακλυστεί από οπαδούς της Ρέιντζερς και της Άιντραχτ ενόψει του τελικού του Europa League την Τετάρτη (18/5, 22:00, ΕΡΤ1, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24).

Η Άιντραχτ και η Ρέιντζερς θα μονομαχήσουν στο Σάντσεθ Πιθχουάν στην Σεβίλλη την Τετάρτη (18/5, 22:00, ΕΡΤ1, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στον τελικό του Europa League.

Οι δύο ομάδες έχουν ένθερμους οπαδούς, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν την πόλη της Ανδαλουσίας, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές. Όπως αναφέρει το BBC, περίπου 100.000 οπαδοί της σκοτσέζικης ομάδας θα φτάσουν στη Σεβίλλη, ενώ με λεωφορεία θα αφιχθούν άλλοι 50.000 φίλαθλοι των Γερμανών.

Σημειωτέον το Σάντσεθ Πιθχούαν έχει χωρητικότητα 42.700 θεατών, ενώ οι δύο ομάδες έχουν λάβει από 9.500 εισιτήρια. "Δεν ανησυχώ. Νομίζω οι ομάδες μας θα ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί. Ακόμη και 150.000 φίλαθλοι να μην έρθουν θα υπάρξουν ουσιαστικά ζητήματα" αναφέρει ο επίτροπος της Σεβίλλης για θέματα ασφαλείας.

Οι οπαδοί της Ρέιντζερς που δεν έχουν εισιτήρια θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε γιγαντοοθόνη στο Εστάδιο Λα Καρτούχα, ενώ οι φίλαθλοι της Άιντραχτ στο Πράδο ντε Σαν Σεμπαστιάν. Στόχος των Αρχών φυσικά να αποφευχθούν οι συμπλοκές.

TAGS EUROPA LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ