CONFERENCE LEAGUE

Europa Conference League: Ταπείνωση με εξάρα για Ρόμα και Μουρίνιο από την Μπόντο Γκλιμτ

Ο Τάμι Έιμπραχαμ της Ρόμα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ουντινέζε για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τάμι Έιμπραχαμ της Ρόμα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ουντινέζε για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Η Μπόντο Γκλιμτ διέσυρε με 6-1 τη Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο για το Europa Conference League, στη χειρότερη ήττα της καριέρας του Πορτογάλου τεχνικού.

Μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες στην ιστορία τους γνώρισαν Ρόμα και Ζοζέ Μουρίνιο. Η Μπόντο Γκλιμτ διέλυσε με 6-1 τους "τζιαλορόσι" στη Νορβηγία για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Europa Conference League, σε ένα παιχνίδι που θα μνημονεύεται για χρόνια.

Οι πρωταθλητές Νορβηγίας έπιασαν από το λαιμό τους Ρωμαίους με την έναρξη του αγώνα και ο Έρικ Μπόθεϊμ έγραψε το 1-0 στο 8'. Ο Πάτρικ Μπεργκ έκανε το 2-0 λίγο αργότερα και παρά τη μείωση του σκορ από τον Κάρλες Πέρεθ, η Ρόμα δεν βρήκε την απόδοση που είχε προ ημερών στο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους.

Ο Μπόθεϊμ βρήκε δίχτυα και στο 2ο ημίχρονο και μέσα σε 9 λεπτά η Μπόντο Γκλιμτ βρήκε ακόμα τρία γκολ, με τους Όλα Σολμπάκεν (δύο φορές) και Αμάλ Πελεγκρίνο. Αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα στην καριέρα του Μουρίνιο, ο οποίος γνώρισε τρίτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Τότεναμ παρατάχθηκε για ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με πολλούς αναπληρωματικούς και για ακόμα μια φορά το πλήρωσε. Η ήττα με 0-1 από τη Φίτεσε στο Άρνεμ προήλθε από το γκολ του Μαξιμίλιαν Βίτεκ στο 2ο ημίχρονο, με τους Ολλανδούς να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και να έχουν τις περισσότερες σημαντικές ευκαιρίες. Εξαίρεση ένα δοκάρι του Μπράιαν Χιλ με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου για τους Λονδρέζους.

Η Ανόρθωση είχε την τύχη στα χέρια της κόντρα στη Φλόρα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας για τον 2ο όμιλο, όμως απέτυχε να πάρει την πρώτη νίκη. Το 2-2 την κρατά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρότι προηγήθηκε με δύο τέρματα διαφορά. Οι Μίλος Ντέλετιτς και Ντένις Πόποβιτς έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στην Κυρία μέσα σε τρία λεπτά (26'-28'), όμως ο Ράουνο Σάπινεν απάντησε με γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου


TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ