CONFERENCE LEAGUE

Europa Conference League: Ο Χάρι Κέιν με δύο γκολ έστειλε την Τότεναμ στους ομίλους

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ κόντρα στην Πάσος Φερέιρα
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ κόντρα στην Πάσος Φερέιρα © 2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν έστειλε την Τότεναμ στους ομίλους του Europa Conference League, σκοράροντας δις κόντρα στην Πάσος Φερέιρα (3-0), ενώ η Νέφτσι που αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στο Champions League γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα. Εύκολο ήταν το έργο και της Ουνιόν, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Κουόπιο, αλλά πήρε την πρόκριση χάρη στο ευρύ 4-0 του πρώτου ματς.

Η Τότεναμ πήρε εύκολα την πρόκριση απέναντι στην Πάσος Φερέιρα, επικρατώντας με 3-0 της πορτογαλικής ομάδας. Ο Χάρι Κέιν, ο οποίος αποφάσισε να παραμείνει στους Spurs και θέσει εαυτόν στη διάθεση του Εσπίριτο Σάντο, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Ο Άγγλος φορ άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα και στο 35' διπλασίασε τα τέρματα για τους Λονδρέζους, για να έρθει στο 70' ο Τζιοβάνι λο Τσέλσο και να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντίθετα, η Νέφτσι που αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, δεν θα συνεχίσει ούτε στους ομίλους του Conference League, καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την Μακάμπι Χάιφα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο Άρνεμ ο Μαξιμίλιαν Βίτεκ έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στη Φιτέσε, σκοράροντας αρχικά μόλις στο 4ο λεπτό. Στο 49' έκανε το 2-0, με τον Ραφαέλοφ να δίνει ελπίδες στους Βέλγους λίγα λεπτά πριν το τέλος του ματς, αλλά η ολλανδική ομάδα κράτησε το 2-1 και συνεχίζει στην Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στους 32 έχουν προκριθεί μέχρι στιγμής οι εξής ομάδες: Καϊράτ, Γιαμπλόνετς, Λίνκολν Ρεντ, Μπόντο/Γκλιμτ, Ανόρθωση, Ρόμα, Κοπεγχάγη, Φέγενορντ, Φίτεσε, Ρεν, ΤΣΣΚ Σόφιας, Μπάσελ, Χάιφα, Τελ Αβίβ, Γκεντ, ΠΑΟΚ, Λάσκ, Ουνιόν, Τότεναμ, Καραμπάκ, Φλόρα, Παρτιζάν.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ