CONFERENCE LEAGUE

Europa Conference League: Η Τότεναμ "κόλλησε" στο 2-2 με τη Ρεν, νίκες για Φίτεσε και Σλάβια Πράγας

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Ρεν με την Τότεναμ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Ρεν με την Τότεναμ © 2021 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Η Τότεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa Conference League. Νίκες Φίτεσε και Σλάβια Πράγας και Γάνδη.

Η φάση των ομίλων του Europa Conference League ξεκίνησε σήμερα με την Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2. Οι "Spurs" πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 11ο λεπτό, χάρη στο αυτογκόλ του Μπαντέ.

Η Ρεν απάντησε άμεσα, καθώς με τον Τάιτ στο 23ο λεπτό ενώ πέτυχε ολική ανατροπή με τον Λαμπόρντ στο 72ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Χόιμπιεργκ έσωσε την παρτίδα για τα "σπιρούνια" στο 76ο λεπτό.


Η Φίτεσε κέρδισε με 2-0 την Μούρα χάρη στα γκολ του Τρόνσταντ στο 30ο λεπτό και του Ντέκχι στο 69ο λεπτό και σκαρφάλωσε στην κορυφή του πρώτου ομίλου.

7ος όμιλος

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία:

Στα άλλα ματς, η ΛΑΣΚ Λιντς πέρασε από την έδρα της Ελσίνκι, επικρατώντας με

1ος όμιλος

Η Λασκ Λιντς πέρασε επιτυχημένα από την έδρα της Ελσίνικι, χάρη στα τέρματα των Μάρεσιτς και Μονσχάιν στο 89ο λεπτό. Την Τρίτη (14/09) η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε την Αλασκέρτ με 4-1, με τις δύο ομάδες να είναι στην κορυφή του πρώτου ομίλου.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία:

2ος όμιλος

Η Γάνδη νίκησε 1-0 την Φλόρα Ταλίν, την πρώτη ομάδα της Εσθονίας που συμμετέχει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το γκολ για τους Βέλγους πέτυχε ο Λέμαχιτς στο 54ο λεπτό.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ανόρθωση υποδέχεται την Παρτιζάν στις 22:00 στην Κύπρο.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία:

5ος όμιλος

Στον πέμπτο όμιλο η Σλάβια Πράγας επικράτησε με 3-1 την Ουνιόν Βερολίνου, ενώ η Φέγενορντ αντιμετωπίζει την Μακάμπι Χάιφα σε λίγη ώρα.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Μπαχ στο 18', η Ουνιόν απάντησε με τον Μπέχρενς στο 70', με τον Κούχτα να κάνει το 2-1 στο 84' και τον Σχράντς να κάνει το 3-1 στο 88'.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία:

8ος όμιλος

Η Καραμπάκ αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Βασιλεία χωρίς σκορ, όπως και η Ομόνοια νωρίτερα με την Καϊράτ Αλμάτι νωρίτερα. Τα πάντα στο συγκεκριμένο όμιλο θα "αρχίσουν" να κρίνονται από την επόμενη αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία:

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ