EURO 2020

Euro 2020, Βόρεια Μακεδονία - Ολλανδία: Ο Βαϊνάλντουμ έκανε το 0-3 με δεύτερο προσωπικό γκολ

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ πανηγυρίζει γκολ της Ολλανδίας κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία στο Euro 2020
Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ πανηγυρίζει γκολ της Ολλανδίας κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία στο Euro 2020 @ 2021 KENZO TRIBOUILLARD/AP IMAGES

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ καθάρισε από νωρίς την υπόθεση τρίποντο για την Ολλανδία απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία, με τον μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει το 3-0 για τους οράνιε στο 58ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ολλανδίας με την Βόρεια Μακεδονία για την τρίτη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Euro 2020 είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ, καθώς πριν συμπληρωθεί μία αγωνιστική ώρα πέτυχε δύο γκολ και μετέτρεψε το εύθραστο 1-0 σε 3-0.

Το τρίτο γκολ για τους οράνιε και δεύτερο για τον έμπειρο μέσο ήρθε στο 58ο λεπτό όταν ο Μάλεν έκανε εξαιρετική κάθετη μπαλιά, ο Ντιμιτριέφσκι απέκρουσε το σουτ του Ντεπάι και ο Βαϊνάλντουμ πήρε το ριμπάουντ για να σκοράρει για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση της "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα".

Με αυτό το γκολ μάλιστα έφτασε τα 25 στην καριέρα του με τη φανέλα με το εθνόσημο, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Φαν ντερ Φάαρτ και αφήνοντας πίσω τους Φαν Μπάστεν και Κάιτ (από 24 γκολ έκαστος).

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ