EURO 2020

Euro 2020: Το μήνυμα του Ερντογάν στην εθνική Τουρκίας πριν το ματς με την Ιταλία

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν @2021 MUSTAFA KAMA/ASSOCIATION IMAGES

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε μήνυμα στους παίκτες της εθνικής Τουρκίας θέλοντας να τους εμψυχώσει ενόψει του εναρκτήριου αγώνα του Euro 2020 απέναντι στην Ιταλία.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Euro 2020 που θα βρει την Τουρκία να κοντράρεται στο "Ολίμπικο" της Ρώμης απέναντι στην σε μία εκ των οικοδέσποινων του τουρνουά, της Ιταλίας (22.00, ANT1, LIVE από το SPORT24) ο Ταγίπ Ερντογάν θέλησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του Σενόλ Γκιουνές μέσα από ένα φλογερό μήνυμα.

"Είμαι πολύ συγκινημένος. Το ξέρω, είμαστε όλοι συγκινημένοι. Απόψε τα παιδιά μας βγαίνουν στο γήπεδο για το Euro 2020. Μαέστρε Σενόλ Γκιουνές, παιδιά μου, οποιοδήποτε αν είναι το αποτέλεσμα, να ξέρετε πως σας αγαπάμε όλοι πολύ.

Είμαστε πάντα στο πλευρό σας. Ο Αλάχ να σας ευλογεί και να σας βοηθάει όλους", ανέφερε ο Ερντογάν, ο οποίος θα παρακολουθήσει τηλεοπτικά το ματς με την Ιταλία και την ερχόμενη Τετάρτη θα δει διά ζώσης το ματς κόντρα στην Ουαλία που θα γίνει στο Μπακού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Euro 2020.

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ