EURO 2020

Euro 2020: Θα σταματήσει στο 10ο λεπτό το Δανία - Βέλγιο για να χειροκροτηθεί ο Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν σε στιγμιότυπο από αγώνα της Δανίας στο Euro 2020
Ο Κρίστιαν Έρικσεν σε στιγμιότυπο από αγώνα της Δανίας στο Euro 2020 PHOTO CREDITS: STUART FRANKLIN/POOL VIA AP

Στο 10ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στη Δανία και το Βέλγιο θα υπάρξει ένα συλλογικό χειροκρότημα από τους παίκτες και τους φιλάθλους για τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αποτελεί την πιο εμβληματική μορφή του Euro 2020 ό,τι και αν συμβεί από 'δω και πέρα. Η κατάρρευσή του στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία και το γεγονός ότι τελικά επέζησε, σκορπώντας χαμόγελο σε όλο τον κόσμο, τον έχει μετατρέψει στο πρόσωπο της διοργάνωσης.

Στο σημερινό ματς της Δανίας με το Βέλγιο στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης (19,:00 AΝΤ1 και LIVE στο SPORT24), ο αγώνας θα διακοπεί στο 10ο λεπτό για ένα μαζικό και ζεστό χειροκρότημα από παίκτες και φιλάθλους στον Δανό μεσοεπιθετικό.

Το "Νο10" της εθνικής Δανίας θα τιμηθεί απ' όλους και αναμφίβολα πρόκειται για μια αξιέπαινη ενέργεια, η οποία αποφασίστηκε από τους "κόκκινους διαβόλους" και το αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός προπονητής τους, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης για την 2η αγωνιστική.

Να τονιστεί πως ο Έρικσεν είναι πλέον καλά και μάλιστα την Τρίτη (15/6) έστειλε μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται: "Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά και καταπληκτικά μηνύματα απ' όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Πρέπει να περάσω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω εντάξει. Τώρα θα ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου στους επόμενους αγώνες του Euro. Παίξτε για όλη τη Δανία".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ