EURO

Euro 2020: Στον "αέρα" οι αγώνες σε Γλασκώβη, Μπιλμπάο και Δουβλίνο

Euro 2020: Στον "αέρα" οι αγώνες σε Γλασκώβη, Μπιλμπάο και Δουβλίνο
@ 2016 MATTHIAS SCHRADER / ASSOCIATED PRESS

Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκλείσει Μπιλμπάο, Δουβλίνο και Γλασκώβη από τις 12 πόλεις που θα διοργανώσουν αγώνες του Euro 2020,  εάν τελικά δεν μπορέσουν να φιλοξενήσουν ορισμένο αριθμό φιλάθλων.

Την πρόθεση της UEFA να μείνει σταθερή στο πλάνο της και να διεξαχθεί το Euro 2020 σε 12 διαφορετικές χώρες, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, διατύπωσαν μέσω ανακοίνωσης οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, όμως δεν αποκλείεται τρεις πόλεις να μην είναι σε θέση να φιλοξενήσουν αγώνες.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σε ρεπορτάζ του το "Sky Sports", καθώς η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκλείσει Μπιλμπάο, Δουβλίνο και Γλασκώβη, αν δεν μπορέσουν να φιλοξενήσουν ορισμένο αριθμό φιλάθλων.

Οι τρεις πόλεις θα έχουν την δυνατότητα ως τις 5 Απριλίου να γνωστοποιήσουν τον αριθμό των φιλάθλων που θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα ματς και η UEFA θα αποφασίσει δύο ημέρες αργότερα βάσει αυτών των αναφορών.

Στο Μπιλμπάο έχουν προγραμματιστεί να γίνουν ματς του 5ου ομίλου και της φάσης των "16", στη Γλασκώβη του 4ου ομίλου, της φάσης των "16" και των προημιτελικών, ενώ στο Δουβλίνο του 5ου ομίλου και της φάσης των "16".

TAGS EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ