EURO 2020

Euro 2020, Πορτογαλία - Γερμανία: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουγγαρία για το Euro 2020.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουγγαρία © 2021 DARKO BANDIC/ POOL / AP IMAGES

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν Φερνάντο Σάντος και Γιόαχιμ Λεβ για την αναμέτρηση μεταξύ της Πορτογαλίας και της Γερμανίας για τη δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Euro 2020.

Η Πορτογαλία και η Γερμανία αναμετρώνται στην Allianz Arena σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Euro 2020. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης οι δύο προπονητές έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες των ομάδων τους.

Ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να μην αλλάξει πράγματα σε σχέση με το πρώτο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στους Ούγγρους. Επέλεξε ακριβώς την ίδια ενδεκάδα, όπως ακριβώς έπραξε και ο Γιόαχιμ Λεβ. Η Γερμανία θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο όπως και απέναντι στους Γάλλους. Με 4-2-3-1 οι Πορτογάλοι, διατήρησαν το 3-4-3 οι Γερμανοί.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Νέλσον Σεμέντο, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Γκερεϊρο, Ρονάλντο, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Ντανίλο, Καρβάλιο, Ζότα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Ρούντιγκερ, Γκίντερ, Χούμελς, Κίμιχ, Χάβερτς, Κρόος, Γκνάμπρι, Γκόζενς, Γκιουντογκάν, Μίλερ

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ