EURO 2020

Euro 2020, Πορτογαλία - Γαλλία: Ρονάλντο και Μπενζεμά αντάλλαξαν φανέλες στο φινάλε του ημιχρόνου

Αγκαλιασμένοι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά  κατά τη διάρκεια του Πορτογαλία - Γαλλία για το Euro 2020
Αγκαλιασμένοι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά κατά τη διάρκεια του Πορτογαλία - Γαλλία για το Euro 2020 @ 2021 FRANCK FIFE/AP IMAGES

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά είχαν εγκάρδια συνομιλία στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο Πορτογαλία - Γαλλία και πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια αντάλλαξαν τις φανέλες τους.

Πορτογαλία και Γαλλία αναδείχτηκαν ισόπαλες στο πρώτο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης στην "Πούσκας Αρένα" της Βουδαπέστης, με το 1-1 να διαμορφώνεται από δύο εκτελέσεις πέναλτι των Κριστιάνο Ρονάλντο στο 31' και Καρίμ Μπενζεμά στο 45+2.

Οι δύο παίκτες πρωταγωνίστησαν μάλιστα σε ένα πολύ όμορφο σκηνικό με το που σφύριξε τη λήξη του πρώτου μέρους ο Λαόθ αφού είχαν μία θερμή συνομιλία πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια που οδήγησε σε αγκαλιά ενώ λίγο πριν μπουν στη φυσούνα αντάλλαξαν φανέλες.

Δείγμα της τεράστιας εκτίμησης και σεβασμού που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, με τον Γάλλο και τον Πορτογάλο να είναι συμπαίκτες στην Ρεάλ Μαδρίτης για εννέα χρόνια, από το 2009 μέχρι το 2018.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ