EURO 2020

Euro 2020, Πορτογαλία - Γαλλία: Πέναλτι υπέρ των μπλε, ισοφάρισε σε 1-1 ο Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά σκοράρει με την εθνική Γαλλίας κόντρα στην Πορτογαλία στο Euro 2020
Ο Καρίμ Μπενζεμά σκοράρει με την εθνική Γαλλίας κόντρα στην Πορτογαλία στο Euro 2020 @ 2021 FRANCK FIFEH/AP IMAGES

Η Γαλλία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Εμπαπέ από τον Σεμέδο, με τον Μπενζεμά να αναλαμβάνει την ευθύνη της εκτέλεσης και να κάνει το 1-1 κόντρα στην Πορτογαλία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Η Πορτογαλία άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Λιορίς στον Ντανίλο μέσα στη μεγάλη περιοχή της Γαλλίας, όμως δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί επιτυχώς το προβάδισμά της για πολλή ώρα.

Και αυτό γιατί οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του Ντεσάμπ πλήρωσαν τους πρωταθλητές Ευρώπης του Σάντος με τον ίδιο νόμισμα στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Euro 2020: με εκτέλεση από την άσπρη βούλα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έπεσε στη μεγάλη περιοχή των Ιβήρων σε μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Νέλσον Σεμέδο (προσπάθησε να τον εμποδίσει να φτάσει στη μπάλα) και ο Ισπανός διαιτητής Λαόθ έδειξε το σημείο του πέναλτι, με το VAR να επικυρώνει την απόφαση και τον Καρίμ Μπενζεμά να στέλνει τον Ρουί Πατρίσιο στην άλλη γωνία για να ισοφαρίσει σε 1-1.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ