EURO 2020

Euro 2020, Πολωνία - Σλοβακία: Ο Λινέτι ισοφάρισε 21'' μετά τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Λινέτι νικάει τον Ντουμπράβκα και κάνει το 1-1 στο Πολωνία - Σλοβακία στην πρεμιέρα του Euro 2020
Ο Λινέτι νικάει τον Ντουμπράβκα και κάνει το 1-1 στο Πολωνία - Σλοβακία στην πρεμιέρα του Euro 2020 @ 2021 KIRILL KUDRYAVTSEV/POOL VIA AP

Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου η Πολωνία απάντησε στο αυτογκόλ που δέχτηκε από τον Σέζνι, με τον Λινέτι να γράφει το 1-1 και να βάζει φωτιά στην αναμέτρηση.

Οι Σλοβάκοι πάγωσαν τους Πολωνούς στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro 2020 καθώς άνοιξαν το σκορ στο 18' κόντρα στη ροή του ματς μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Μακ και αυτογκόλ του Σέζνι, ωστόσο η απάντηση από την ομάδα του Πάουλο Σόουζα δεν άργησε να έρθει.

Για την ακρίβεια, λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρίμπους μπήκε ωραία στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα στον Λινέτι και αυτός με ένα αδύναμο πλασέ, κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από το ύψος της μικρής περιοχής και να κάνει το 1-1.

Χρειάστηκαν μάλιστα να περάσουν μόλις 21 δευτερόλεπτα από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για να έρθει το γκολ και αφού έγιναν συνολικά 13 επαφές της μπάλας από τους Πολωνούς.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ