OPTA EURO ANALYSIS

Euro 2020: Περιμέναμε 17 ματς για τη μαγεία του Κέβιν Ντε Μπρόινε

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε αγκαλιάζει τον Κάσπερ Σμάιχελ στο Δανία - Βέλγιο
Ο Κέβιν ντε Μπρόινε αγκαλιάζει τον Κάσπερ Σμάιχελ στο Δανία - Βέλγιο © 2021 WOLFGANG RATTAY/AP IMAGES

Έπρεπε να φτάσουμε στο 17ο ματς του Euro 2020 για να δούμε μια στιγμή τεχνικής και μαγείας, αυτή που μας χάρισε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Το Βέλγιο νίκησε με ανατροπή 2-1 τη Δανία στην Κοπεγχάγη και προκρίθηκε στην φάση των 16 του Euro 2020. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν φυσικά ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο άσος της Μάντεστερ Σίτι δεν αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα των ομίλων, αφού ακόμα δεν είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο ζυγωματικό στον τελικό του Champions League απέναντι στην Τσέλσι.

Χρειάστηκε να περιμένει το ημίχρονο απέναντι στη Δανία για να μπει στη δράση του Ευρωπαϊκού. Κι εμείς χρειάστηκε να περιμένουμε το 17ο παιχνίδι της διοργάνωσης και το 54ο λεπτό για μια στιγμή τεχνικής υπεροχής.

Ο Λουκάκου έτρεξε το γήπεδο χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει και γύρισε προς την περιοχή. Ο Ντε Μπρόινε όπλισε, αλλά δεν εκτέλεσε.

Με ένα μαγικό άγγιγμα, ξάπλωσε δύο Δανούς στο χορτάρι και με το επόμενο έστρωσε προς τα αριστερά για να έρθει ο Τοργκάν Αζάρ και να κάνει το 1-1.

Μια στιγμή μαγείας, τεχνικής, διορατικότητας. Αν το σκεφτείτε καλά, ήταν μάλλον η πρώτη που είδαμε στο Euro. Έπρεπε να περιμένουμε να παίξει ο Ντε Μπρόινε, ο κορυφαίος play-maker.

Του έφτασαν εννέα λεπτά για να μαγέψει στο 1-1 και 25 για να κάνει το 2-1 και να ολοκληρώσει την ανατροπή. Αυτές ήταν οι ενέργειες του με την μπάλα σ'αυτά τα 45 λεπτά σύμφωνα με την Opta / Stats Perform, που συνεργάζεται με το SPORT24 για την κάλυψη του Euro.

Οι ενέργειες του Ντε Μπρόινε με την μπάλα απέναντι στη Δανία
Οι ενέργειες του Ντε Μπρόινε με την μπάλα απέναντι στη Δανία STATS PERFORM / SPORT24


Το Βέλγιο θα είναι στη φάση των νοκ-άουτ, έχει θέματα να λύσει αν θέλει να φτάσει πιο ψηλά κι εμείς θα πρέπει να ελπίζουμε να το κάνει. Για να δούμε περισσότερο στο χορτάρι τον Ντε Μπρόινε.

Euro 2020: Περιμέναμε 17 ματς για τη μαγεία του Κέβιν Ντε Μπρόινε

Οι μάχες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με euro προσφορές και υψηλές αποδόσεις. Betshop.gr | Όροι & προϋποθέσεις. 21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ρυθμιστής εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

TAGS OPTA EURO ANALYSIS ΒΕΛΓΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ