EURO 2020

Euro 2020, Βόρεια Μακεδονία - Ολλανδία: Το 0-1 για τους οράνιε ο Ντεπάι

Ο Μέμφις Ντεπάι πανηγυρίζει γκολ της Ολλανδίας κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία στο Euro 2020
Ο Μέμφις Ντεπάι πανηγυρίζει γκολ της Ολλανδίας κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία στο Euro 2020 @ 2021 KENZO TRIBOUILLARD/AP IMAGES

Η Ολλανδία άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία, με τους παίκτες του Ντε Μπουρ να εκδηλώνουν ταχύτατη αντεπίθεση και τον Μέμφις Ντεπάι να ολοκληρώνει με ιδανικό πλασέ τη φάση.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την Μπαρτσελόνα (μέχρι το 2023) ο Μέμφις Ντεπάι βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για την Ολλανδία απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία για την τρίτη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Euro 2020.

Το γκολ για τους οράνιε μπήκε στο 24' μέσα από πολύ γρήγορη αντεπίθεση, με τον Μάλεν να στρώνει στον Ντεπάι εντός περιοχής και εκείνος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Ντιμιτριέφσκι.

Σημειώνεται πως οι παίκτες του Ανγκελόφσκι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ υπέρ τους στην αρχή της φάσης, με το VAR να εξετάζει τη φάση και να μην αλλάζει η απόφαση του διαιτητή, για να επικυρωθεί το 1-0 για τους Ολλανδούς.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ