EURO 2020

Euro 2020: Οι παίκτες της Ιταλίας τραγούδησαν μαζί με οπαδούς στο ξενοδοχείο της ομάδας

Οι παίκτες της εθνικής Ιταλίας τραγουδούν το "Notti Magiche" μετά την νίκη επί της Ουαλίας στο Euro 2020
Οι παίκτες της εθνικής Ιταλίας τραγουδούν το "Notti Magiche" μετά την νίκη επί της Ουαλίας στο Euro 2020 PRINT SCREEN YOUTUBE

Η πρόκριση στη φάση των "16" του Euro 2020 με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς έφερε ευφορία στην εθνική Ιταλίας, με τους παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι να τραγουδούν μαζί με οπαδούς των ατζούρι έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένουν.

Η Εθνική Ιταλίας έριξε στο καναβάτσο και την Ουαλία (1-0) μετά από τις Τουρκία και Ελβετία και προκρίθηκε πανηγυρικά στη φάση των "16" του Euro 2020, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο.

Αυτό μάλιστα που κάνει τους φίλους της σκουάντρα ατζούρα να αισιοδοξούν ενόψει της συνέχειας δεν είναι μόνο οι νίκες ή το αήττητο των 30 αγώνων που μετράει πλέον η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι αλλά και το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που παίζει, εμφανίζοντας μία αξιοθαύμαστη σταθερότητα ισορροπία μεταξύ όλων των γραμμών της.

Όσο για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, αυτό το διαπίστωσαν άπαντες το βράδυ της Κυριακής (20/6) όπου κατά την επιστροφή της αποστολής από το "Ολίμπικο" στο ξενοδοχείο που διαμένει ("Parco dei Principi") είχαν συγκεντρωθεί έξω από αυτό αρκετοί οπαδοί, για να τους υποδεχτούν και να τους χειροκροτήσουν.

Αυτό ενθουσίασε τους παίκτες, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να τραγουδούν αυθόρμητα στο πούλμαν το "Notti Magiche", τραγούδι των Μπονάτο και Νανίνι που συντρόφευσε την εθνική Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990, και να συνεχίζουν το ερμηνευτικο κρεσέντο τραγουδώντας το αγκαλιασμένοι έξω από το ξενοδοχείο.

Τι σημασία έχει αν το 1990 οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν αγέννητοι; Οι θύμησες παραμένουν για τους Ιταλούς που θα θέλουν σίγουρα να γράψουν τον επίλογο αυτού του Euro με διαφορετικό τρόπο απ'ότι 31 χρόνια, πριν όταν είχαν φιλοξενήσει την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κατέλαβαν την 3η θέση.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ