EURO 2020

Euro 2020: Ο Ντεσάμπ απάντησε με φαρμακερή ατάκα στον Μουρίνιο

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Εθνικής Γαλλίας
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Εθνικής Γαλλίας FRANCK FIFE, POOL VIA AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε ότι δε γίνεται να μην νικήσει η Γαλλία επειδή έχει τον Εμπαπέ και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ του απάντησε με φαρμακερό χιούμορ.

Πάντοτε ο Ζοζέ Μουρίνιο όταν κάνει δηλώσεις φροντίζει να προκαλεί με αυτές. Είναι από τους ανθρώπους που πάντα δίνουν ατάκες οι οποίες συζητούνται. Στην ανάλυση που έκανε για το Euro 2020 έδωσε αρκετές.

Μία από αυτές αφορούσε την Εθνική ομάδα της Γαλλίας και τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι μία ομάδα που έχει στη διάθεσή της τον σούπερ σταρ της Παρί δε γίνεται να μην κερδίσει.

"Όταν έχει τον Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα σου είναι δύσκολο να μην νικήσεις. Είναι ένας από τους παίκτες που κερδίζουν παιχνίδια και τρομοκρατούν τους αντιπάλους. Ο Εμπαπέ τα δίνει όλα για να αποδείξει ότι μετά τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο επόμενος" είπε συγκεκριμένα ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η παραπάνω δήλωση σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Πορτογάλος έχρισε ως φαβορί την Γαλλία φαίνεται ότι δεν άρεσαν ιδιαίτερα στον Ντιντιέ Ντεσάμπ. Ο Γάλλος κόουτς θέλει να αποφορτίσει τους παίκτες του από τον τίτλο του φαβορί και το κάνει σε κάθε ευκαιρία.

Αυτή τη φορά φρόντισε να απαντήσει με φαρμακερό χιούμορ στον Ζοζέ Μουρίνιο. Όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους απάντησε: "Ζοζέ, το ίδιο πίστευα κι εγώ για την Τότεναμ, αλλά τα πράγμα δεν πήγαν όπως είχαν σχεδιαστεί".

Στη συνέχεια ο Ντεσάμπ έβαλε τα γέλια και δε θέλησε να πει κάτι άλλο. Περιμένουμε φυσικά την απάντηση του Ζοζέ Μουρίνιο.

TAGS EURO 2020 ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ