EURO 2020

Euro 2020: Ο Ντεμπελέ χάνει το ματς της Γαλλίας με την Πορτογαλία

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ κάνει προθέρμανση πριν από το ματς της Γαλλίας με την Ουγγαρία για την τελική φάση του Euro 2020
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ κάνει προθέρμανση πριν από το ματς της Γαλλίας με την Ουγγαρία για την τελική φάση του Euro 2020 @ 2021 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Πορτογαλία, λόγω προβλήματος στο γόνατο που αποκόμισε κατά τη διάρκεια της ημίωρης παρουσίας του στο ματς απέναντι στην Ουγγαρία.

Χωρίς τον Ουσμάν Ντεμπελέ στη διάθεσή του προετοιμάζει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ την εθνική Γαλλίας, για το τρίτο της παιχνίδι στην τελική φάση του Euro 2020 απέναντι στην Πορτογαλία (23/6, 22:00), στο ματς που αποτελεί αναβίωση του τελικού του προηγούμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο φορ της Μπαρτσελόνα ήταν άτυχος στο ματς με την Ουγγαρία καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 57ο λεπτό και δέχτηκε κάποιο χτύπημα στο γόνατο που τον ανάγκασε να αποχωρήσει στο 87', ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Equipe" δεν έχει πιθανότητες συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Ίβηρες.

Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα, με δεδομένο πως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν με το μέρος τους τις πιθανότητες πρόκρισης με τους 4 βαθμούς που μετρούν ήδη μετά από 2 αγωνιστικές, ενδέχεται να στερηθούν των υπηρεσιών του Ντεμπελέ για παραπάνω από ένα παιχνίδι.

Σε περίπτωση που προκριθεί η ομάδα του Ντεσάμπ, αναμένεται να παίξει είτε την Κυριακή στις 27, είτε την Δευτέρα στις 28 ή την Τρίτη 29 Ιουνίου, με τον Ντεμπελέ να είναι -στην παρούσα φάση- αμφίβολος και για το ματς της φάση των "16".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ