EURO 2020

Euro 2020: Ο Μουρίνιο έσταξε φαρμάκι για τον Μπέιλ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Τότεναμ μαζί με τον Γκάρεθ Μπέιλ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Τότεναμ μαζί με τον Γκάρεθ Μπέιλ AP PHOTO/RUI VIEIRA, POOL

Ο Μουρίνιο έκανε την ανάλυσή του για τις ομάδες του Euro 2020 και όταν έφτασε η ώρα της Ουαλίας έσταξε φαρμάκι για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μέχρι πριν λίγους μήνες συνεργαζόταν με τον Γκάρεθ Μπέιλ ωστόσο δεν φαίνεται να τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Ο Πορτογάλος κόουτς κλήθηκε να σχολιάσει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο Euro 2020 και όταν έφτασε στην Ουαλία έσταξε φαρμάκι. Εκείνοι που βρέθηκαν στο στόχαστρο του ήταν οι Γκάρεθ Μπέιλ και Ράμσεϊ.

Ο δεύτερος τη γλίτωσε με ένα σχόλιο σχετικά με τους τραυματισμούς του. Ο Μπέιλ από την άλλη είναι άφαντος στα μεγάλα ματς σύμφωνα με τον Μουρίνιο.

"Ανά τα χρόνια η Ουαλία έχει δείξει ότι στηρίζεται στον Μπέιλ και τον Ράμσεϊ. Ο τελευταίος με τη Γιουβέντους είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Γκάρεθ σε ό,τι αφορά τις καλές εμφανίσεις και τα γκολ που πέτυχε στα μεγάλα ματς με την Τότεναμ, δεν βρίσκεις πολλά να παραθέσεις, ίσως και τίποτα... Δεν είναι εύκολο για την Ουαλία που δεν έχει πληθώρα ποιοτικών λύσεων..." είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.

TAGS EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ