EURO 2020

Euro 2020: Ο Μακέλι σφυρίζει στο Τουρκία - Ιταλία

O Nτάνι Μάκελι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασακσεχίρ για το Champions League (9 Δεκεμβρίου 2020)
O Nτάνι Μάκελι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασακσεχίρ για το Champions League (9 Δεκεμβρίου 2020) @ 2020 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Ο έμπειρος Ντάνι Μακέλι ορίστηκε να διευθύνει το εναρκτήριο παιχνίδι του Euro 2020 μεταξύ της Τουρκίας και της Ιταλίας το βράδυ της Παρασκευής.

Μία έμπειρη σφυρίχτρα θα βρεθεί στο χορτάρι του "Ολίμπικο" την ερχόμενη Παρασκευή (11/6) για την πρεμιέρα του Euro 2020 που θα βρει αντιμέτωπες τις Τουρκία και Ιταλία, με την UEFA να επιλέγει τον Ολλανδό Ντάνι Μακέλι.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέενγκστρα και Γιαν Ντε Φράις ενώ το ρόλο του τέταρτου διαιτητή στην αναμέτρηση θα επωμιστεί η Γαλλίδα, Στεφανί Φραπάρ, με τον Ολλανδό Κέβιν Μπλομ να είναι στο VAR.

Υπενθυμίζεται πως ο Μακέλι σφύριξε πρόσφατα στη χώρα μας όντας ο άρχοντας του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ενώ τον περασμένο Αύγουστο είχε σφυρίξει τον τελικό του Europa League μεταξύ της Σεβίλλης και της Ίντερ.

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ