EURO 2020

Euro 2020: Μικροεπέμβαση για τον Ντε Μπράινε, επιστρέφει τη Δευτέρα

Ο Κέβιν ντε Μπράινε της Μάντσεστερ Σίτι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τσέλσι για τον τελικό του Champions League 2020-2021 στο "Ντραγκάο", Πόρτο | Σάββατο 29 Μαΐου 2021
Ο Κέβιν ντε Μπράινε της Μάντσεστερ Σίτι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τσέλσι για τον τελικό του Champions League 2020-2021 στο "Ντραγκάο", Πόρτο | Σάββατο 29 Μαΐου 2021 © 2021 JOSE COELHO/ASSOCIATED PRESS

Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο Κέβιν ντε Μπράινε για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο πρόσωπό του, έπειτα από το κάταγμα που υπέστη στον τελικό του Champions League. Αισιοδοξία ότι θα προλάβει την πρεμιέρα στο Euro 2020.

Ο Κέβιν ντε Μπράινε υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση στο ζυγωματικό, έπειτα από τον τραυματισμό του στον τελικό του Champions League, όπως αποκάλυψε ο προπονητής του στο Βέλγιο, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο, πριν από τον τελευταίο φιλικό αγώνα προετοιμασίας για το Euro 2020 (ύστερα από το 1-1 με την Ελλάδα), κόντρα στην Κροατία και μίλησε για το μεγάλο αστέρι του ρόστερ του.

"Πήγε πολύ καλά, πολύ θετικά. Ανυπομονούμε για τη Δευτέρα, όταν θα επανενταχθεί στην αποστολή. Μία μικρή επέμβαση ήταν απαραίτητη, κυρίως για το μέλλον. Δεν θα χρειαστεί μακρά αποθεραπεία. Η επέμβαση διήρκεσε μόλις 20 λεπτά. Το ιατρικό επιτελείο είναι ικανοποιημένο απ' το αποτέλεσμα. Ο Ντε Μπράινε τώρα είναι καλά".

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη κάταγμα στη μύτη και στο ζυγωματικό γύρω απ' το μάτι κατά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι απ' την Τσέλσι στο Πόρτο, με συνέπεια να γίνει αναγκαστική αλλαγή και να μην μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Μέχρι στιγμής παρουσιαζόταν ως αμφίβολος για την πρεμιέρα του Βελγίου στον 2ο όμιλο με αντίπαλο τη Ρωσία το επόμενο Σάββατο, ωστόσο οι πιθανότητες πλέον είναι αρκετά αυξημένες να προλάβει το παιχνίδι.

TAGS EURO 2020 ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ