EURO 2020

Euro 2020: Καμία ποινή στον Ρίντιγκερ για το δάγκωμα στον Πογκμπά

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ με τον Πολ Πογκμπά στην αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Γερμανία
Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ με τον Πολ Πογκμπά στην αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Γερμανία © 2021 MATTHIAS HANGST / POOL VIA AP

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ δεν θα τιμωρηθεί για το μαρκάρισμα πάνω στον Πολ Πογκμπά, με τον Γάλλο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραπονιέται στον διαιτητή της αναμέτρησης ότι, ο Γερμανός στόπερ τον δάγκωσε.

Ο Γιόακιμ Λεβ δεν θα στερηθεί των υπηρεσιών του, Αντόνιο Ρίντιγκερ για τις επόμενες αναμετρήσεις της Γερμανίας στο Euro 2020, μια και ο Γερμανός στόπερ δεν τιμωρήθηκε για το μαρκάρισμα στον Πολ Πογκμπά, στη χθεσινή (15/06) αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Γαλλία.

Ο Πογκμπά διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή της συνάντησης, Ντελ Θέρο, αλλά τόσο αυτός όσο και το VAR, έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα δικαιωθεί ούτε μέσο του πειθαρχικού οργάνου της UEFA, το οποίο απαλλάσσει τον Ρίντιγκερ.

Ο Ρίντιγκερ δήλωσε αμέσως μετά το ματς: "Δεν έπρεπε να έρθω κοντά με το στόμα στην πλάτη του είναι γεγονός. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Εγώ και ο Πολ μιλήσαμε μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης σαν φίλοι".

Ο Πογκμπά με τη σειρά του ισχυρίστηκε: "Δεν κλαίω για κάρτες, κίτρινες ή κόκκινες, εξαιτίας τέτοιων πράξεων. Πιστεύω ότι με δάγκωσε λίγο. Αλλά γνωριζόμαστε εδώ και καιρό. Μίλησα στον διαιτητή και του είπα ότι αυτός είναι που παίρνει τις αποφάσεις. Το θέμα είναι λήξαν".

Την ίδια στιγμή δεν θα υπάρξει τιμωρία ούτε για τον Πογκμπά. Ο Γάλλος μέσος έδωσε τη φανέλα του σε έναν οπαδό, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, κάτι που απαγορεύεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο της διοργάνωσης.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ