EURO 2020

Euro 2020, Ιταλία - Ισπανία: Η αφιέρωση του Ινσίνιε στον Σπινατσόλα και το "Σπίνα - Σπίνα" των ατζούρι

Ο Λορέντσο Ινσίνιε πανηγυρίζει την πρόκριση της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020
Ο Λορέντσο Ινσίνιε πανηγυρίζει την πρόκριση της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020 @ 2021 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Λορέντσο Ινσίνιε φόρεσε φανέλα με το Νο 4 του Σπινατσόλα μετά την πρόκριση της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020 για να τιμήσει τον μεγάλο άτυχο των ατζούρι στο τουρνουά, την ώρα που οι συμπαίκτες του φώναζαν σύνθημα για τον μπακ της Ρόμα.

Η εθνική Ιταλίας πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Euro 2020 επικρατώντας της Ισπανίας σε έναν ημιτελικό που έσπασε καρδιές (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση, 4-2 η Ιταλία στα πέναλτι) και το φινάλε βρήκε τους παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι να αφιερώνουν αυτή τη μεγάλη επιτυχία σε ένα πρόσωπο.

Αυτός ήταν ο Λεονάρντο Σπινατσόλα που τραυματίστηκε στον προημιτελικό με το Βέλγιο (υπέστη ζημιά στον αχίλλειο τένοντα) και θα χρειαστεί να μείνει για έξι μήνες εκτός δράσης.

Η φανέλα με το Νο 4 του Σπινατσόλα φορέθηκε μετά τον ημιτελικό από τον Λορέντσο Ινσίνιε προκειμένου να αφιέρωσει τη νίκη στον συμπαίκτη του, ενώ την ίδια ώρα όλοι οι άλλοι παίκτες της σκουάντρα ατζούρα τραγουδούσαν "Σπίνα - Σπίνα" προς τιμή του.

Από την πλευρά του, ο αριστερός μπακ φρόντισε να δώσει άμεση απάντηση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram όπου έγραψε "Ευχαριστώ πολύ".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ