EURO 2020

Euro 2020, Ισπανία - Πολωνία: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης, βασικός ο Σβιντέρσκι

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τη φανέλα της Πολωνίας κόντρα στην Σλοβακία για την πρεμιέρα του Euro 2020
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τη φανέλα της Πολωνίας κόντρα στην Σλοβακία για την πρεμιέρα του Euro 2020 @ 2021 KIRILL KUDRYAVTSEV/AP IMAGES

Οι Λουίς Ενρίκε και Πάουλο Σόουζα έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παρατάξουν Ισπανία και Πολωνία αντίστοιχα για τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Βασικός για τους Πολωνούς ο Κάρολ Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ.

Περίπου μία ώρα πριν από την σέντρα στο "Estadio de La Cartuja" της Σεβίλλης για την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πολωνία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Euro 2020, έγιναν γνωστές οι επιλογές των δύο προπονητών.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο αρχικό σχήμα των Πολωνών βρίσκεται και ο Κάρολ Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ, που έκανε καλή εμφάνιση στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στην Σλοβακία όταν και μπήκε ως αλλαγή.

Με σύστημα 4-3-3 θα παραταχθεί η φούρια ρόχα και με 3-4-3 οι Πολωνοί, με τον παίκτη του Δικεφάλου να στηρίζει μαζί με τον Ζιελίνσκι τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στη γραμμή κρούσης της ομάδας του.

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Γιορέντε, Λαπόρτ, Τόρες, Άλμπα, Κόκε, Ρόδρι, Πέδρι, Μορένο, Μοράτα, Όλμο

Πολωνία (Πάουλο Σόουζα): Στσέζνι, Μπερεσίνσκι, Γκλικ, Μπέντναρεκ, Γιόζβιακ, Μόντερ, Κλιχ, Πούχαζ, Σβιντέρσκι, Ζιελίνσκι, Λεβαντόβσκι

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ