EURO 2020

Euro 2020, Γερμανία - Ουγγαρία: Η Ουγγαρία σόκαρε τη Γερμανία αμέσως μετά την ισοφάριση και προηγήθηκε 2-1

Οι Ούγγροι πανηγύρισαν το δεύτερο γκολ που σημείωσαν κόντρα στους Γερμανούς
Οι Ούγγροι πανηγύρισαν το δεύτερο γκολ που σημείωσαν κόντρα στους Γερμανούς © 2021 MATTHIAS SCHRADER / POOL PHOTO / AP IMAGES

Οι Γερμανοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσια κόντρα στους Ούγγρους, ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα μετά η ομάδα του Πάολο Ρόσι τους έπιασε στον ύπνο και ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ.

Η Γερμανία αναμετρήθηκε με την Ουγγαρία στην Αλιάνζ Αρένα για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020 και το παιχνίδι έχει γίνει "ροντέο", καθώς οι δύο ομάδες έχουν πετύχει γκολ σε διάστημα δύο λεπτών.

Οι Γερμανοί βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Χάβερτς, έπειτα από ασίστ του Ματς Χούμελς, ο οποίος είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος. Ο Γκουλάτσι έκανε πολύ κακή εκτίμηση της φάσης, καθώς έκανε κακή έξοδο, αν και θα μπορούσε να καθαρίσει τη φάση.

Οι Ούγγροι ωστόσο βρήκαν δίχτυα λίγες στιγμές μετά τη σέντρα, με τον Σάφερ να χρίζεται σκόρερ, έπειτα από ασίστ του Άνταμ Σάλαϊ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του Πάολο Ρόσι. Ο Σάφερ πέρασε ανάμεσα από την άμυνα των Γερμανών, ενώ πρόλαβε τον Μάνουελ Νόιερ στην έξοδο και με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ