EURO 2020

Euro 2020, Γαλλία - Γερμανία: Ο Ρίντιγκερ δάγκωσε στην πλάτη τον Πογκμπά

Euro 2020, Γαλλία - Γερμανία: Ο Ρίντιγκερ δάγκωσε στην πλάτη τον Πογκμπά
@ 2021 MATTHIAS HANGST/ AP IMAGES

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ δάγκωσε τον Πολ Πογκμπά λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο ντέρμπι της Γαλλίας με την Γερμανία, σε μία φάση που την έχασε το VAR.

Στην εποχή του VAR θεωρητικά ουδείς παραβάτης ξεφεύγει από την τεχνολογία, όμως στο ματς της Γαλλίας με την Γερμανία για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro 2020, πέσαμε στην... εξαίρεση.

Και αυτό γιατί ο Αντόνιο Ρίντιγκερ δάγκωσε στην πλάτη τον Πολ Πογκμπά ξυπνώντας μνήμες από το δάγκωμα του Λουίς Σουάρες στον Τζόρτζιο Κιελίνι στο Ουρουγουάη - Ιταλία του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, με την αντιαθλητική ενέργεια από πλευράς του στόπερ της Τσέλσι να μην πέφτει στην αντίληψη των διαιτητών που χειρίζονται το VAR στο ματς του Μονάχου.

Για την ιστορία, ο Λουίς Σουάρες είχε πληρώσει ακριβά το δάγκωμα στον Κιελίνι προ επταετίας αφού τιμωρήθηκε από την FIFA με αποκλεισμό από εννέα επίσημα ματς, ενώ μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση των πειθαρχικών οργάνων της UEFA απέναντι στην παραβατική και αντισυναδελφική συμπεριφορά του Ρίντιγκερ.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ