EURO 2020

Euro 2020: Επέστρεψε στις προπονήσεις της Ιταλίας ο Κιελίνι, δεν ξεκινάει βασικός κόντρα στην Αυστρία

Ο Κιελίνι σε προπόνηση της εθνικής Ιταλίας για το Euro 2020
Ο Κιελίνι σε προπόνηση της εθνικής Ιταλίας για το Euro 2020 © 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ ASSOCIATED PRESS PHOTOS

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι επέστρεψε την Πέμπτη (24/6) στις προπονήσεις της εθνικής Ιταλίας, ωστόσο δύσκολα θα είναι βασικός στην αναμέτρηση κόντρα στην Αυστρία για τη φάση των 16 του Euro 2020.

Το Σάββατο (26/6, 22:00, ANT1) η Ιταλία αντιμετωπίζει την Αυστρία για τη φάση των 16 του Euro 2020. Ο Τζόρτζιο Κιελίνι επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας του την Πέμπτη (24/6) βγάζοντας το πλήρες πρόγραμμα.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους ξεκίνησε στα δύο πρώτα παιχνίδια των ομίλων, ωστόσο στο παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία αποκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός στο τελευταίο ματς απέναντι στην Ουαλία. Παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μαντσίνι δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει ως βασικό.

Η Ιταλία πρόκειται να παραταχθεί κόντρα στους Αυστριακούς με τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Φραντσέσκο Ατσέρμπι στο κέντρο της άμυνας. Επιπλέον, ο Αλεσάντρο Φλορέντσι δεν είναι 100% έτοιμος, έτσι ο Ντι Λορέντζο θα πάρει τη θέση του ως δεξί μπακ. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Βεράτι στη μεσαία γραμμή, με τον Λοκατέλι να μένει στον πάγκο.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ