EURO 2020

Euro 2020: Δεν παίζουν στο Αγγλία - Τσεχία οι Μάουντ και Τσίλγουελ λόγω κορονοϊού

Ο Μέισον Μάουντ πανηγυρίζει γκολ της εθνικής Αγγλίας στο Euro 2020
Ο Μέισον Μάουντ πανηγυρίζει γκολ της εθνικής Αγγλίας στο Euro 2020 @ 2021 GLYN KIRK/AP IMAGES

Χωρίς τους Μάουντ και Τσίλγουελ θα παραταχθεί η Αγγλία κόντρα στην Σλοβακία, με τους δύο παίκτες των λιονταριών να μπαίνουν σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης, έχοντας έρθει σε επαφή με τον Γκίλμουρ που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως ο Μπιλ Γκίλμουρ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά το ματς με την Αγγλία, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός μάχης από το ματς της Σκωτίας με την Κροατία, ήταν η σειρά και των τριών λιονταριών να μετρήσουν απώλειες.

Ο λόγος για τους Μέισον Μάουντ και Μπεν Τσίλγουελ, με την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να ανακοινώνει το βράδυ της Δευτέρας (21/6) ότι -ως προληπτικό μέτρο και σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο- οι δύο παίκτες θα μπουν σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης έχοντας έρθει σε επαφή με τον Μπίλι Γκίλμουρ στο ματς της Παρασκευής.

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν θα μπορεί να υπολογίζει τους δύο παίκτες της Τσέλσι για το ματς της Τρίτης (22/6) απέναντι στην Τσεχία για την τρίτη αγωνιστική του 4ου ομίλου του Euro 2020.

"Το ζευγάρι θα μείνει μακριά από τους υπόλοιπους περιμένοντας νέα ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο, με τους παίκτες της Αγγλίας να βγαίνουν όλοι αρνητικοί στα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ