EURO 2020

Euro 2020: Δανός φίλαθλος πέταξε το πηλίκιό του στο γήπεδο και το πήρε πίσω γεμάτο υπογραφές

Ο Τόμας Ντέλανι πανηγυρίζει αμέσως μετά τη νίκη κόντρα στη Ρωσία για τους ομίλους του Euro 2020
Ο Τόμας Ντέλανι πανηγυρίζει αμέσως μετά τη νίκη κόντρα στη Ρωσία για τους ομίλους του Euro 2020 © 2021 / POOL AFP / AP IMAGES

Ο 20χρονος Μάτε Ραχμ, αποφοίτισε από το κολλέγιο λίγο πριν από το παιχνίδι της Δανίας με τη Ρωσία για το Euro 2020, πήρε μαζί του το πηλίκιο της αποφοίτισης και το πέταξε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, με τον Ντέλανι να το επιστρέφει γεμάτο υπογράφες, δίνοντάς του και τη φανέλα του.

Ένα από τα πιο παράξενα περιστατικά συνέβη στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Ρωσία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Euro 2020.

Ο 20χρονος Μάτε Ραχμ, όπως αναφέρει η δανική ιστοσελίδα "sport.tv.2.dk" ο οποίος αποφοίτησε από το λύκειο την ημέρα του αγώνα, πήγε στο Πάρκεν Στάντιουμ της Κοπενχάγης για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της χώρας του να προκριθεί στους "16" του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, πέταξε το πήλικιό του στον αγωνιστικό χώρο.

Στην αρχή το καπέλο το μάζεψε κάποιος φύλακας, ο οποίος του δήλωσε ότι "δεν θα το ξαναπάρεις πίσω", ωστόσο ο Ραχμ το πέταξε ξανά προς το σημείο που βρίσκονταν οι παίκτες του Χιούλμαντ, οι οποίοι πανηγύριζαν. Το καπέλο το μάζεψε ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Σαμπντόρια, Μικέλ Ντάμσγκαρντ, αλλά το καπέλο πέρασε από τα κεφάλια και άλλων παικτών.

Ωστόσο ο Τόμας Ντέλανι του επέστρεψε το καπέλο με τις υπογραφές και των παικτών της εθνικής Δανίας, ενώ ο μέσος της Ντόρτμουντ του έδωσε και τη φανέλα του από το παιχνίδι κόντρα στους Ρώσους.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ