EURO 2020

Euro 2020, Αγγλία - Δανία: Ο Κέιν χάρισε στον Κιάερ φανέλα της Αγγλίας με το όνομα του Έρικσεν

O Χάρι Κέιν και ο Σίμον Κιάερ στο Αγγλία - Δανία για τον ημιτελικό του Euro 2020
O Χάρι Κέιν και ο Σίμον Κιάερ στο Αγγλία - Δανία για τον ημιτελικό του Euro 2020 @ 2021 CATHERINE IVILL/POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Μία πολύ δυνατή στιγμή έλαβε χώρα λίγο πριν από την πρώτη σέντρα στο Αγγλία - Δανία, με τον Χάρι Κέιν να κάνει δώρο στον αρχηγό των Σκανδιναβών, Σίμον Κιάερ, φανέλα των τριών λιονταριών με το όνομα του Έρικσεν στην πλάτη.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ουσιαστικά ο μεγάλος απόντας του Euro 2020 λόγω του καρδιακού επεισοδίου που υπέστη στο ματς της πρεμιέρας με την Φινλανδία και τον έθεσε νοκ-άουτ από τη συνέχεια του τουρνουά, ωστόσο το όνομά του βρίσκεται στα χείλη όλων των οπαδών, όλων των ομάδων.

Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τις ομάδες, με το 29χρονο μέσο της Ίντερ να τιμάται σε κάθε παιχνίδι για την τεράστια μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή μέσα από συλλεκτικές φανέλες που δίνουν οι αντίπαλοι της Δανίας στους Σκανδιναβούς.

Το ίδιο συνέβη και στο Αγγλία - Δανία, αφού λίγο πριν από την έναρξη του ημιτελικού στο "Γουέμπλεϊ", ο αρχηγός των λιονταριών Χάρι Κέιν χάρισε μία φανέλα των τριών λιονταριών με το όνομα του Έρικσεν και το Νο 11 στην πλάτη, στον ομόλογό του, αρχηγό της Δανίας, Σίμον Κιάερ.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ