ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έτοιμος να (ξανα)γράψει ιστορία ο Μέσι

Έτοιμος να (ξανα)γράψει ιστορία ο Μέσι

Ο Λέο Μέσι αντιμέτωπος με ακόμα μία πρόκληση στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα. Διαβάστε ποια ασύλληπτη επίδοση "κυνηγά" στο αποψινό παιχνίδι.

Μία ανάσα από το να γράψει άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι ο Λέο Μέσι. Για την ακρίβεια απέχει από αυτό μόλις ένα γκολ το οποίο θα "κυνηγήσει" στην αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα (30/3, 19:00).

Και ποια είναι αυτή η ασύλληπτη επίδοση που νιώθει πλέον την "καυτή" ανάσα του Αργεντινού μάγου;

Ο Μέσι θέλει να βάλει γκολ απόψε κόντρα στην Θέλτα για να γίνει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα έχει σκοράρει ΣΕΡΙ σε όλους τους αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Έναν ολόκληρο γύρο δηλαδή με γκολ σε κάθε αγωνιστική!

Το σερί του 25χρονου ξεκίνησε στις 11/11/12 απέναντι στην Οσασούνα. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν είχε καταφέρει να σκοράρει στο Μπαρτσελόνα-Θέλτα 3-1, ακολούθησαν όμως 18 σερί αγώνες στους οποίους έβαλε έστω ένα γκολ (συνολικά 28 σε αυτό το διάστημα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέσι δυσκολεύεται κόντρα στην συγκεκριμένη ομάδα καθώς της έχει βάλει μόλις 1 γκολ, τη σεζόν 2006/07. Η Μπάρσα είχε νικήσει με 3-2 στο Balaídos και ο Αργεντινός είχε κάνει το 1-2.

*πηγή φωτογραφίας: fcbarcelona.com

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ