ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Εθνική Πολωνίας: Φαβορί για τον πάγκο ο Καναβάρο, αναμένεται η οριστική απάντηση

Ο Φάμπιο Καναβάρο
Ο Φάμπιο Καναβάρο © 2017 PAVEL GOLOVKIN / AP IMAGES

Τον αντικαταστάτη του Πάουλο Σόουζα έχει βρει η εθνική Πολωνίας, που διαπραγματεύεται τη συμφωνία με τον Φάμπιο Καναβάρο. Ο Ιταλός αναμένεται ν' απαντήσει οριστικά τις επόμενες ώρες.

Τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής ομάδας έχει εντοπίσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας, με τον Φάμπιο Καναβάρο να είναι το μεγάλο φαβορί προκειμένου να διαδεχθεί τον Πάουλο Σόουζα που έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του για να υπογράψει διετές συμβόλαιο στη Φλαμένγκο.

Δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι το πρότζεκτ που παρουσίασε ο καπιτάνο της πρωταθλήτριας κόσμου του 2006 Ιταλίας ενθουσίασε τον πρόεδρο της ΠΟ, Σεζάρι Κουλέσα, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι ο Καναβάρο είναι ο κατάλληλος για τον πάγκο της εθνικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της πολωνικής Ομοσπονδίας προσφέρει στον Ιταλό τεχνικό τριετές συμβόλαιο μέχρι το Euro του 2024, με τις απολαβές του να ανέρχονται ετησίως σε περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, ο Καναβάρο αναμένεται να δώσει μία οριστική απάντηση στην Πολωνία εντός της ημέρας.

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική Πολωνίας στα πλέι οφ του Παγκόσμιου Κυπέλλου θα τεθεί αντιμέτωπη τον Μάρτιο πρώτα τη Ρωσία στη Μόσχα και σε περίπτωση που περάσει τη νικήτρια από το Σουηδία-Τσεχία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ